Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Trewerr
csendes tag
válasz
RubbishBin #46 üzenetére
"Elég sérült a lány" - ezt miből gondolod? Testileg megsérült, folyt a vére? (Egy "lélek" esetében a "sérülés" inkább arra értendő, ha megszégyenülés történik... Valaki megszégyenítette?)
MILYEN jelenség-körnek a címkéje az, hogy "sérült"? Egyáltalán miért címkézed (te is)?
"Egy biztos: nagyon szépen bántam vele" - én azért őt is meghallgatnám, de lehet, hogy így volt, csak ez inkább egy feltételezés és nem megtapasztalás (legalábbis nem hiszem, hogy a te megtapasztalásod...). Bocs ezutóbbiért, csak a sztoriban nem ismerem a lány verzióját, mert ő lehet, hogy máshogy mesélné, mert más volt az ő megtapasztalása, ami nem jutott el hozzád, mert mondjuk gonoszkodott veled, és inkább "visszatartotta magát" attól, hogy elmondja a megtapasztalását. Vagy nem hallgattad meg. Nem tudom. Mégegyszer bocsi, csak jönnek a spekulációk orrba-szájba..."Sok piros zászló volt, de megoldani akartam őket sarkonfordulás helyett." - Ez a gond. A többségüket ugyanis elfogadni, szeretni lehet, hiszen ezek többsége megélendő jelenség. Ha valakit szeretsz, elfogadod, amilyen. Közhely, meg nyálas, szentimentális duma, de az én élményeim alapján igaznak érzem... Megpróbálhatsz egyébként megélendő jelenségeket (a "sok piros zászló"-t tehát inkább ebbe a "kategóriába" sorolnám) megoldani (hiszen csak megoldandó-megoldható jelenségeket lehet-kell megoldani), de - hogy Torrentétől idézzek pongyolán - többnyire megb@@szódsz...
Aktív témák
lo Három év elteltével újra összeomlottam lelkileg. Ugyanazon okból és ugyanazon mélységbe.
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest