- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
oké, minden ember más... és jó lenne, ha senkinek nem ez lenne a megoldás, amit ő (is) választott... a zenéiket továbbra is szeretni fogom, most meghallgattam a bleed it out-ot újra, chris cornell-ről pedig megemlékezek a man or animal-el... (2:20 után durván siratták a gitárt)
-
mephi666
nagyúr
+41: igen, megkaphat az ember minden segítséget kívülről, ha rászorul, de lehet választani a gyógyszereket, az alkoholt és a drogot is az adott helyzetben, hogy pár órára jobb pár legyen... ő is megkaphatott volna mindent... de ezzel lehet védekezni, hogy depressziós volt és nem tudott tisztán gondolkozni... ez akkor sem normális... rengeteg depressziós ember van, én is küzdöttem vele, de eszem ágába nem jutott volna feladni és kiszállni... (10+ éve haverok utólag bevallották, hogy féltettek, hogy elintézem magam... eszembe nem jutott volna) azóta fel is rakattam magamra, hogy emlékeztessem magam: nincs olyan dolog, amit nem lehetne legyőzni ha pedig szembenéztél a félelmeiddel, nincs más hátra, mint
-
mephi666
nagyúr
tudom, hogy miért tette... de nincs arra elfogadható indok, hogy valaki öngyilkos legyen... az öngyilkosság=megfutamodás a problémák elől...
nincs a világon olyan indok, ami elég erős lenne ahhoz, hogy valaki elfogadhatóan ilyet tegyen... neki meg adott volt csomó minden, hogy boldog élete legyen, ehelyett a drogot választotta... ott van pl jonathan davis a korn-ból, őt az apja molesztálta... a daddy című számukba beleírt mindent és összeomlott a stúdiófelvételen (elég erős is lett amiatt az a szám) ...mégsem ölte meg magát azóta
annyiból sajnálom chestert, hogy vele volt teljes az együttes és az első albumaikat anno nagyon szerettem... de viszont emberileg amiért ilyet tett, nem tudom sajnálni... inkább a gyerekeit sajnálom, mert hasonlóan érezhetnek, mint én: nem tudják már tőle megkérdezni, miért is tette... és esélyt sem kaptak, hogy segíthessenek rajta
-
mephi666
nagyúr
...de az öngyilkosság akkor sem megoldás, amikor rajta állt, hogy egészséges életet éljen-e: most hátrahagyta 6 gyerekét, a barátait, rajongóit
kb az egész életútjának a pofánköpése az öngyilkosság... ezzel mintha azt mondaná a gyerekeinek+rajongóinak, hogy "nem ért az egész semmit, mind le vagytok sz@rva, csak az számít, hogy nekem jó/könnyebb legyen" (mondom ezt úgy, hogy van fogalmam az öngyilkosságról, mert közeli hozzátartozóim között történt ilyen: és azóta sem ejtettem 1 könnyet sem miatta, mert inkább dühöt érzek azért, mert megfosztott attól, hogy ismerhessem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Konkrétan sokkolt a dolog, még mindig nem hiszem el. Sokak szerint évek óta egyre gyengébb dalokat játszik a Linkin...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest