Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szerintem is az SSD a legjobb megoldás, szárnyra kap tőle a gép ( 64-es elég a rendszernek, és bármilyen legolcsóbb ssd is jobb mint a legjobb winyó ) Nekem egy e240-es procim van, ssd-vel meg stb. ( leírásban látod ) a proci fel van húzva új kora úta 3.3 ghz-ra. Nem mondom hogy sokat dob, bár ha ssd-d van, akkor már érezni lehet. Semmi feszültséget meg ilyesmit nem kellett babrálnom rajta, ugyanolyan hőfoka van mint alap órajelen.
Egyébként egy gyári amd hűtő hűti 5 éve -
wetomi
aktív tag
-
Jakuu
őstag
Inkabb maradj az SSD-nel rendszerlemeznek, a benne levo vinyo meg maradhat masodlagosnak.
Felesleges kiadni 6-7 ezret Velociraptorra, ha par ezressel dragabban kaphato 64GB-s SSD. Magasan jobb megoldas sebesseg szempontjabol a rendszer es a fontosabb programok arra felfernek. -
wetomi
aktív tag
válasz strike-force #1 üzenetére
Köszönöm, a Velociraptorral nem is adtál rossz ötletet, hirtelen körbe is néztem, mit találni. Olcsóbb és nagyobb is, mint az SSD. A zajtól kicsit félek, szóval kitalálom még. Tudom, hogy sokat számítana.
(#2) DarthSun: Második körben kerítek egy filléres VGA-t is, azt a pár wattot megéri a mindennapokban is, amennyire szükség van már a böngésző alá is a gyorsításra. Most tulajdonképpen csak egy minimál program volt tervben a legfontosabbakkal.
-
Szép tejesítmény-növekedés. Dedikált VGA- t javaslom, sok terhet levesz a prociról.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
őstag
Jo iras, de ha nem akarsz SSD-re kolteni elso korben akkor egy koztes ugras lehet egy 150 vagy 160 GB-s WD Velociraptor. Sebessegre pont ketszer olyan gyors mint a mostani HDD-d. Igaz Win elmenyindexre nalam csak 5,9-et adott.
Az apron mar talalsz 6-7k HUF kornyeken jo peldanyokat.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest