Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
olvastam.viszont majdnem 10eves intervallumban ment.szoval ha azt nezed .
de nyilvan nem azert szunik meg mert nagyon jovedelmezo volt :p de azt irjak is " mar olyan kicsire apadt a felhasznalok szama,hogy nem eri meg fenntartani"mod: osszefoglalva a lenyeg: meg jovedelmezo lesz az order and chaos , addig semmi ok nincs az aggodalomra.

-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ertem,ezt nem tudtam.
am havi 600ft-os jatekon akkor sem kellene ennyire fennakadni,de ez az en velemenyem.
meg a lenyeg az hogy meg van jovedelem,mar pedig van a szerverek elni es virulni fognak. -
Scooby Dou
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ezt irtam volna?
nem egyaltalan nem ezt.arra utaltam hogy a nagyobb cegek nem fuccsolnak be viszonylag rovid idotartam alatt.mod: LucasArts is regen eleg szepen fenykorat elte.
-
Scooby Dou
aktív tag
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
na megneztem a linket amit javasoltal.itt meg a jatekot sem mutatja hogy megvehetnem.tehat valoszinu azert mert nem tamogatja.

-
Scooby Dou
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Shure Podcast mikrofon
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de nyilvan nem azert szunik meg mert nagyon jovedelmezo volt :p de azt irjak is " mar olyan kicsire apadt a felhasznalok szama,hogy nem eri meg fenntartani"
meg a lenyeg az hogy meg van jovedelem,mar pedig van a szerverek elni es virulni fognak.
nem egyaltalan nem ezt.arra utaltam hogy a nagyobb cegek nem fuccsolnak be viszonylag rovid idotartam alatt.