Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
WP-re elvileg Nokiának van saját hasonló megoldása, a nevére sajnos nem emlékszem. Nemrég volt itt hír.
Jelenlegi gondjaim: Egyszer gondol egyet, és néhány másodpercenként újra rendereli az oldalt, közben csodás feketeség vibrál a képernyőn.
Betöltés közben teljesen szétesett oldalt jelenít meg néha.
Itt az oldalon, ha a keresőmezőbe írok valamit, újratölti az oldalt, persze üres mezővel.
Néha úgy elkezd akadozni, mintha lefagyott volna.Mindezt meg is érteném, de a java-s változattal a legvacakabb telefonnal sem volt semmi hasonló gondom.
Mindezt úgy írom, hogy szinte az összes hsz-emet opera mini-n keresztül írtam, és kb. 8 éve használom. Szerintem rossz irányba haladnak ezzel a sok extrával. Minden frissítésnél reménykedem, hogy jobb lesz, de csak extrákat raknak bele, hibákat nem javítanak. Bár mostanra android fronton sikerült már minden msn progit is használhatallanná tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest