Hirdetés
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Volt azért több is azon kívül, amiről utóbb szó van.
Nekem is írtad, hogy milyen könnyű. Intelen. Jah. Próbáld meg ezt mondjuk egy 2011-es xbmcbuntuval, meg egy akkori brazossal. Hát megőszülnél. azért kezdték el az egész openelec dolgot, hogy legyen egy fix renszer, ami végre működik. Mert ubuntu kidobott egy frissítést és lehalt a hd gyorsítás.
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy mikor én tettem fel xbmc ubuntu live rendszert, az amd procin a cnq-t nem bírta rendesen használni. fél napot szívtam vele mire rájöttem mi a nyűgje. Na azóta nem érdekel a buguntu.)
(#90) bambano:
Szerintem ha ezt folytatni akarjátok(juk) akkor gyertek ki a fogalmi katyvaszból. Szóval van xbmc, ami a frontend. Meg van alatta egy os. Ami vagy openelec, vagy ubuntu. Én ezt a kettőt hasonlítom.
-
Vladi
nagyúr
Még azt tenném hozzá, hogy van több változata gui szerint. Tehát van külön amd, nvidia stb. Így még kevesebb gond van a konfigurálással.
Ezt a részt hiányoltam a cikkből. Amúgy jó, csak 1-2 dolgot hozzátennék azért. Persze az is igaz, hogy erről lehetne még több tucat oldalt írni.
(#38) dabadab
meg még az, hogy a xbmcbuntunál vagy minél gyakorlatilag egy live os-re rakják rá, tehát minden elérhető ami egyébként egy ubuntunál. Sokkal tágabb teret ad. Míg Elek (főleg Árpira téve
) szűkebb. Szeirntem fél úton van a deskopt os és a médialejátszók firmwarei között.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- OpenWRT topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jövedelem
- Jogász topic
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- További aktív témák...
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest