- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A HDMI-CEC a HDMI csatlakozón keresztül biztosított protokoll. Gyártónként változik a neve a Samsungnál Anynet+ fantázianéven fut. Ezt bekapcsolod a TV-n az megtalálja a kompatibilis eszközöket (ha vannak) utána a TV távjával lehet irányítani az így kapcsolt eszközöket (HDMI csatin át és ha a tv-n az van kijelölve mint forrás) változó, hogy melyik eszközzel milyen és mennyi funkció érhető el. Én csak teszteltem egy barátomét akkor a Samsung TV-vel az irányító gombok az ok gomb a play, pause, stop és a vissza gomb parancsait vette az eszköz így az XBMC-t teljesen jól elirányította. Nálam már minden TV tud DLNA-t és egy központi szerveren futó DVBViewer rec service és egy serviio DLNA szervere kiszolgálja őket így végül nem vettem meg a + kütyüt pedig baromira tetszett és sokkal hamarabb vennék egy ilyet mint egy bármilyen media lejátszó kütyüt mert ha sok idő ráfordításával is de ezen tényleg minden összehozható nem kell kompromisszum kötni max. a ráfordított idő kérdéses, hogy megéri e
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest