- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam már a TV-tuneres topicban is segítséget kérni, de nem kaptam választ... Talán itt.
Van egy AMD Brazos alapú HTPC-m, amin OpenElec rendszer teszi a dolgát. Ez egy linux alapú operációs rendszer, XBMC felülettel.
Élő TV nézésére és PVR funkciók használatára szeretnék vásárolni egy tunert. Tapasztalatok szerint mi az, amit megfelelően kezel ez a rendszer? Ez esetben a mellékelt kezelőprogram, távirányító egyáltalán nem fontosak a számomra, csak a megfelelő működése az adott rendszer alatt.
Tudtok ajánlani valamit a fentiek tükrében? Mi az, ami kevésbé terheli le a rendszert? USB vagy kártyás megoldás? Bár ahogy a kínálatot látom, főleg USB megoldást találni.
Köszönöm a segítséget!
... Igen, és amit kihagytam... A Digi adását szeretném rajta nézni, adott esetben HD felbontásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest