Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
sry, hogy csak most valaszolok, kicsit el voltam havazva..
kosz, hogy kiprobaltad a progit!
otthon en is ki akartam probalni win alatt.. 64 bites Win7-re nem ment az OpenCL SDK (azt mondja, legalabb XP kell neki.. fura, mert OpenCL driver meg van Win7-re).. az Ati SDK-val meg meg nem volt idom foglalkozni.. talan a heten.."de-de az az én gépem lesz"
na, akkor jol sejtettem
-
sghc_toma
senior tag
jogos, koszonom
rogton javitom...
meg ha mar szoba jottek az address space-ek, talan erdemes megemliteni, hogy az x lehetne __constant, mert ugysem valtozik az erteke, es a konstans memo cache-elve van (legalabbis CUDA architekturan)..nVidia-nak Win-re es Linux-ra van egy OpenCL Visual Profiler nevu cucca, bar meg csak beta..
Új hozzászólás Aktív témák
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Tesla topik
- ASUS notebook topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rogton javitom...