- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
karicska
tag
Ha asztalid van akkor egy 9600GT-t belehet szerezni 20Ft környékén már simán. Nekem is az van. 9600GT-t használom koprocesszornak
3DMark Vantage-ban így a procim 10000 helyett 21000 pontot kapott!
Törések szimulálásáról a grafikában és ezt gpu-n akarom számoltatni, dióhéjban erről szól a diploma munkám.
Egyébként érdekes lesz ez az openCL-s dolog, ugyanis ma szórakoztam a dologgal egy kicsit.
Feltettem Ati Stream sdk-t és az NVidia-s NBody projektet nem sikerült az Ati -s opencl.dll -l műküödésre bírni (újra fordítottam a projektet és az Ati-s headereket valamint librarykat használtam, majd az Ati-s opencl.dll -t ette meg). Valami felszabadító függvény még nem került bele az AMD-s opencl dll-be. Mellesleg a Stream SDK 2.0 beta-ban jelenleg még csak CPU támogatás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest