Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
sztem nem is lesz 1650s passzív, az már túl sokat eszik, ott liheg a 1660 nyakán, nem csak a teljesítménye nőtt meg
nagyon rég volt utoljára passzív vga-m, de igazából teljesen felesleges, túlméretezett hűtővel kell venni a vga-t, ez a csend titka
próbaképp megnéztem egy ilyet, eredetileg is extra halk volt a vga, de így kvázi néma 4-500rpm-en járatott flexekkel, a hotspot érték pedig a múlté lett ( : - nem végleges rögzítés, de próbára megteszi -
kicsit "butítottam" a cpu-n, most teljesen passzívan megy a zen 3600, hőmérséklet benn egyre nagyobb, már jellemzően 26 fokot látok, de így is oké minden, zárt házban is működne ez a felállás, max a cpu bordát "megfújatnám" a hátsó venti helyéről, előző házas mókánál úgy csináltam, maximálisan működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi