Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomy
újonc
Frissítés vásárláskor:
Valaki már korábban írta, hogy ha a hardreset billentyűkombinációra (bekapcsoló + hangerő fel) nem jön be a bootloader menü, hanem egy USB ikon villan fel, akkor szinte biztos, hogy nem fog a frissítés sem lefutni. Nekem is ez volt a tapasztalatom. Ma vettem a harmadik gépet (nagyon népszerű a családban), de borzasztó lassú volt a tescós wifi, így otthon próbáltam frissíteni, - nem sikerült. Megnéztem a fent leírt dolgot utólag, és nem jött be a bootloader. Visszavittem és a cserekészüléket először a bootloaderre teszteltem (jó volt), majd a biztonság kedvéért megvártam a frissítést, amely szintén sikeres volt.
-
ntomy
újonc
Ma beszereztem egy fehéret. Még mielőtt kifizettem volna, a pultnál kértem, hogy frissítsék. Először a hölgy nem nagyon akart belemenni, de rábeszéltem: inkább most derüljön ki, ha rossz, minthogy utána a papírokkal kelljen bajlódni. A tesco wifi nagyon lassú volt,de megérte kivárni, az első gép hibával lépett ki a frissítésnél. Hoztam egy másikat, ott rendben lement az első frissítés, a másodikat már otthon csináltam meg, rendben lement az is. Én mindenkinek azt javaslom, hogy helyben frissítse! (2 év jótállást helyből adták hozzá.)
-
ntomy
újonc
válasz
diablo1984 #1772 üzenetére
Akit érdekel: Tesco - Ünnepi nyitva tartás - Karácsony, Szilveszter
-
ntomy
újonc
válasz
Scoobyka #1208 üzenetére
"nem cserelik új típusra csak azoknak akik első körben vették 29990-ért és ezt a számlával igazolják."
Scoobyka! Amennyiben publikus, két kérdésem lenne, talán mást is érdekel:
1. Csak a hibásakat cserélik ki az új típusra, vagy bárkinek aki 29.990-ért vette?
2. Én első körben vettem, de 24 ezerért clubcard-dal, erre is vonatkozna a csere? -
ntomy
újonc
Amikor először betettem az SD kártyát felismerte, lejátszotta róla a filmeket, zenéket, de miután ki- és újból bekapcsoltam a tabletet már nem látja egyáltalán az SD kártyát. Visszavittem a Tescóba, kicserélték, de az új is pont így viselkedik. Valakinek van-e ilyen tapasztalata, vagy esetleg valamilyen ötlete? Két SD kártyával is kipróbáltam. Gondolom, ha a kártyával lenne baj, először sem ismerné fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vadiúj SSD-k!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest