Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomesto
aktív tag
válasz
philips20 #3946 üzenetére
sztem annyira nem lehet amator mert nekik is fel kell rakni a tabokra az alap androidot, inkabb csak szarnak ra amiert szomoru vagyok mert 2015ot irunk es sztem ez nem extra dolog hogy otthon a juzer pcre kotve megjavitsa maganak es ne szervizbe kelljen egy olyan apro hibaert vinni ami otthon 3 kattintassal orvosolhato lenne ez a szerviznek is erdeke lehetne...maga a keszulekjo is gyors is bongeszeshez, de igy egy kalap kaki. intel logos keszulektol nem ezt varnam el ha mar ranyomjak intelnek jol valagba kellene rugnia a gyartot hogy hogy csinalhat ilyet...
-
tomesto
aktív tag
nem ertem ezt a sok hibas tabot...meg azt sem hogy ami mukodott de frissites utan behalt hogy miert nem lehet megcsinalni? valahogy a gyarto is rateszi az oprendszert a tabra nem? miert nem letezik a tabhoz valami gyari frissito pc-s progi amivel ujra lehet tenni a tabot? valaki vilagositson fel mert regebben volt mar 4.1es androidos prestigio tabletem azt barmikor ujra lehetett tenni,fent volt a weboldalon a keszulekhez valo rom leszedtem es pcre kotve ment is a dolog ha behalt a tab. ennel miert nincs ilyen?
-
tomesto
aktív tag
Egyet nem értek a készülékkel kapcsolatban, hogy miért nincs hozzá olyan gyári program (ota) windowsra amivel bármikor a 0-ról újra lehet telepíteni a tabot? Sztem elég hasznos lenne behalt gépek esetén és nem kellene szervízbe futkozni vele, vagy csak én nem tudok róla?
-
tomesto
aktív tag
Senki sem írta még azt hiszem, de van valami olyan bekapcsoló + hangerő fel-le kombináció mint általában a telokon ami indítja a recoveryt?
Esetleg lesz valami pc suite féleség a tabhoz? vagy valami gépről frissítés lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest