Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matykoh
tag
válasz RoundRobin #5332 üzenetére
s a másik fele?
-
Matykoh
tag
válasz Sötétló #5895 üzenetére
Én ebayről rendeltem három darabot. Háromszázötven forintért. Sose tettem még fóliát szerintem semmire, de három telefonhoz rendeltem összesen 12-t. Mire a tábláig eljutok, szerintem csak belejövök. Inkább, minthogy 500 forintért rátegye nekem valami fószer egy sufnigsmben.
-
Matykoh
tag
válasz AndrewBlase #6873 üzenetére
1600 forintot költöttem egy 16 gigás sd kártyára, ebayről, illetve 300 forintért rendeltem 3 fóliát, amit remélhetőleg hiba és bubimentesen sikerül feltennem. ha nagyon kell, akkor 300 forintért vagy veszek neoprén tokot, vagy veszek anyagot és megcsinálom magamnak. Többet sajnálnék kiadni rá.
-
Matykoh
tag
Használ itt valaki swiftkeyt? Nekem nem működik a hangalapú szövegbevitel. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy miért? Én rontok el valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Matykoh
tag
Öt óra tunein után azt vettem észre, hogy elsötétült a táblagép. Nem reagál a bekapcsológombra (sem hosszan, sem röviden, sehogy), töltőre dugás után sem történik semmi. (előtte fel lett töltve)
Van valami trükkje ugye, szóval nem kell gariztatni?
-
Matykoh
tag
Ma van egy hónapja szervízben a tábla. Nincs valamilyen telefonszám, amin lehetne érdeklődni, hogy áll a dolog? Kezd hiányozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest