Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
Hali. Ma vettem egy ilyen kütyüt én is. Csak az a baj, hogy nekem is 8 helyett összes memóriának 2 jelez. Ezzel a gonddal a 3 napba visszaveszik vajon?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
Hát én ilyet sehol nem láttam kiírva. Ez így szemétség, arról nem is beszélve,hogy a tesztben levő meg több mint 8 gigát lát. Most akkor mi az igazság? A forgalomban levők mennyit jeleznek?
amúgy meg szerintem félreértettél. Az elérhető memória nálam 1,87 gb, de az összest hely 2,04 gb. Szerintem itt 8-nak kellene lennie. Vagy a samudnál nem úgy van?
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Wiz Khalifa #1001 üzenetére
Ez szuper és akkor ezzel mit lehet kezdeni? Nincs megoldás?
-
joelke HU
senior tag
Igen az lesz. Csak ez így gáz. Mondjuk még így is több hely van programok telepítésére mint azokon a tabokon, amikre direkt el van szeparálva alig 1 giga. De azért jobban örültem volna, ha ennél is picivel több van. Szuper lenne, ha valahogyan a későbbiekben át lehetne partíciónálni, mert nem akarom elhinni, hogy az a pár progi meg a kitkat 6 gigát megesz. Vagy lehetséges?
-
joelke HU
senior tag
Hali. Lenne egy olyan gondom, hogy apk fájlt szeretnék telepíteni, de a biztonság menüben inaktív a ismeretlen forrásból való telepítés. Most ez komoly? Erre van valami megoldás? Én még ilyet nem láttam más androidos cuccnál.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz RoundRobin #6495 üzenetére
Ez de jó és ezt hogy sikerült megoldani? Van valami halandó nyelvezetű leírása a módszernek, amit totál kezdők is fel tudnak fogni és megcsinálni?
-
joelke HU
senior tag
válasz telefon6310 #6874 üzenetére
Igen, mint én is. Egyet vettem ajándékba még a 22 ezres akcióban, aztán a kevéske tárhely miatt elbizonytalanodtam, de amint megoldódott ez a problem is, gyorsan akartam egyet magamnak is. De sajna mire odaértem a tescoba, már nem volt 15-ért. Végül az egyik netes huszárral megegyeztem, 20-ért akarta, tokkal együtt, de sikerült 16-ra letornászni, úgy meg nem vészes.
-
joelke HU
senior tag
Hali. Olyan gondom lenne, hogy hiába dugom gépre a tabot nem jelenik meg usb háttérként. Töltést felvesz, de ennyi. Az eszközkezelőben mikor a illesztőprogram frissítésre mentem ezt írta ki a gép: [link]
Hogyan oldhatnám meg?[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Eddig fel sem tűnt a hangbeállításokbeli anomália. Felraktam a gépre a messengert és szerettem volna neki egyedi jelzőhangot beállítani, de nem tudtam. Csak a tablet alapértelmezett hangjait látja. A beállításoknál a hangok menüben is csupán alapértelmezett hangok vannak. Hiába csináltam egy media mappát benne notification almappát semmi változás. Nem jelennek meg a hangok a listában. Erre valami orvosság? Vagy ez minden Androidos tabletnél így lenne?
-
joelke HU
senior tag
válasz cidalain #11004 üzenetére
Végülis megoldódott. Leszedtem egy ringtone appot és azzal állítottam be egy alapértelmezett hangot. Ez aztán megcsinálta azt ami kellett nekem. Létrehozott egy media mappát azon belül egy audio mappát és ezen belül pedig egy notification mappát. Na ha ebbe pakolok akkor már listázza a rendszer. Köszi amúgy a segítséget
-
joelke HU
senior tag
Nohát a mi kis opendotunkkal is gondok kezdenek lenni. Nem mindig akar felvenni töltést. Igazgatni kell a csatlakozót, de félek hogy pont emiatt megy majd végképp tönkre. Lehet vele valamit kezdeni vajon? Mert egyébként teljesen jól működik, csak hát ha egy szép nap nem tudom tölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest