Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
phernadi
csendes tag
Múlt csütörtökön vettem egyet reggel és délután az ismert particionálási probléma miatt vissza is vittem. Először értetlenkedtek, majd jött egy fiatal úr, aki beismerte, hogy tisztában vannak a problémával.
Nem tudom ki, hogy van vele. Nekem 15 rugóért sem kell a cucc.
-
csakcsak
csendes tag
válasz AndrewBlase #1333 üzenetére
a mai világban 6e Ft sok pénz. nekem legalábbis.
-
phernadi
csendes tag
válasz syler123 #1353 üzenetére
64 MB
Mé, mire számícc tizenöté?Szerintem az van, hogy január 10-én jönnek a quad core, 16 GB-os cuccok 25 K-ért és majd akkor tépik a hajukat, akik megvásárolták akár 15 K-ért is a Tecsó gazdaságost.
Sz*r felismerés, de úgy tűnik mint ha a zertéelklub a "nincs Karácsony Kevin nélkül"-özéssel a nézőket, míg a Tesco a vásárlókat alázná.
De hát ugye csak azzal tudják ezt megtenni, aki alkalmas rá.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz phernadi #1351 üzenetére
Én meg úgy döntöttem, hogy veszek még egyet (korábbi elhatározásommal ellentétben), mert sokkal gyorsabb és élvezetesebb netezni rajta, mint a régi - másfél éve 50 ezerért vásárolt - Samsung táblámon. Nem vagyunk egyformák.
Szerk.: Te fizetett anti-ügynök vagy?
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz rosszkutya #1320 üzenetére
Megnéztem még egyszer tüzetesen a Beállítások menüben a "csíkozódást". Az, kérem, a háttérkép, nem pedig a képernyő hibája! Sehol máshol nem csíkozódik a képernyő, csak ebben a menüben, és nem követi a szöveg mozgását.
@phernadi:
Fogok is. De már vettünk eddig ötöt. Ebből egy volt hibás, azt kétszer cseréltettem. A többi kifogástalan. Te meg vegyél ájped levegőt!
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok. Néztem beállításoknál nekem is csikos a hátter, viszont kepernyőképet készítve és laptopon visszanézve is ugyan ott vannak a csíkok, tehát nem kijelző hiba hanem a háttér ilyen szerintem. Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
phernadi aknamunkát végez, hogy neki több jusson az olcsó tecsó tabból....
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Ha valaki Miskolcon járna a törölközők között gondoljon már rám is.
Súgja meg,hová tette.Most ezért kelhetek fel 27-n reggel korán.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
-
diablo1984
veterán
-
syler123
veterán
Köszi, az már egész baráti
Lehet 15k-ért bezsákolok egyet
Igazándiból nem tudom szükségem van-e rá, a telefonom ettől lényegesen erősebb, a kijelző is nagyobb felbontású, viszont itt azért nagyobb méretről beszélünk, telefonom 4,7" ez 7,9". A tabon ennek ellenére talán jobb lenne netezni.
A tulajoktól kérdezném: Clash of Clans hogy megy rajta? Milyen az általános képminőség? Pl netezésre gondolok itt, esetleg sorozatok.
-
üszök
őstag
-
kenand
veterán
válasz antibes2000 #1301 üzenetére
Sajnos nem, csak kivülről. Kisebb tár gyengébb CPU
-
Viktor77
titán
válasz Thor Steinar #1372 üzenetére
A kibontás minden nagyértékű cuccnál így történik. Ők mondják, hogy nézz rá, nincs-e külsérelmi nyom.
A tárhely megnézése meg alap, főleg, mióta tudjuk, hogy a 4.4-ben milyen korlátozás van.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Scoobyka
addikt
Egyenlore meg nem szuletett vegleges dontes,ami tobszor elhangzott,hogy barki aki 29.990ert vette annak ingyen cserelik az uj tipusra fuggetlenul attol miert viszed vissza.
Egyetlen kitetel van,ne legyen fizikai serules a kijelzon. (Karcos kijelzoset nem cserelnek,sem ha horpadt a haz) erre mindenkepp figyelj!
phernadi:
[ Szerkesztve ]
-
-
asboth6
csendes tag
Üdvözlet
Vettem egy ilyen Op3n Dott ketyerét, majd kérte frissítsem...
Jó kisgyerek módjára meg is tettem, majd frissítés közben úgy gondolta, hogy nem működik tovább kidobott a recoverybe...
Oké mondom nem megy újra indítom...
és itt jön a vicc.. Nem indul be.. Kapok egy sima USB ikonkát, és annyi...
Valami megoldás van erre, vagy erre szól a gari és vigyem vissza ?
Előre is köszönöm ! -
Andris_2
aktív tag
Azt nem tudom, hogy majd kell-e félni ha jön egy újabb frissítés...
-
-
INMOTEP
őstag
Én nemtudom ki mit vár el egy ilyen kis 20-30 ezer Ft os kütyütől ,de a bőrt nem lehet mindenről lenyúzni .Akinek mások az elvárásai az pótoljon és vegyen egy drágábbat szerintem Ezért a pénzért amit kaptam nekem bőven megérte .Az hogy tudok skype videótelefonálni vele ,böngészni a neten .Youtubon akár végig nézni 1-2 filmet mindezt kb 6-7 óra használat mellett az igen korrekt .((Itt hozzáteszem első nap ahogy kivettem a dobozból töltőt nem látott , és 7:12 percet sikerült belőle kihozni úgy hogy a 2 frissítést ráraktam és videókat is néztem rajta )) Persze ezenkívül még sokminden másra is jó ,amit leírtam én főleg csak ezekre használom .És még igyis van kb 1.20 gb szabad helyem úgy hogy vagy 10-12 alkalmazás rajta , amit személy szerint még kiszeretnék próbálni hogy egy Bluetooth GPS vevőt hozzá párosítani .Ha ez működni tud akkor még navigációra is képes lehet a kütyü ,persze ez csak feltételezés ..Ha tudunk még venni 15 ért ,1 re még biztos beruházunk a családnak
[ Szerkesztve ]
-
Revoltek
aktív tag
Ma voltam a szolnoki tecsóban. Megnyomkodtam rendesen a kis tabot és azt kell mondjam, aránylag fürgén tette a dolgát. Lefrissíteni nem akartam, érthető okból... Egy fehérre fogok pályázni szombat reggel. Remélem még lesz...
-
phernadi
csendes tag
válasz Viktor77 #1374 üzenetére
A Lenovo mérnökei már régen túlléptek ezen a külső-belső tárhely problémán, ez már az A3500-asomon sem jelent akadályt, oda és azt teszek amit csak akarok. Nem értem, hogy a Tesco miért szívatja a népet.
No de lehetséges, hogy van akinek az a jó, ha szívatják... Különbözőek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest