Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
ez nem Microsoft felmérés... nem tudom, hogy pontosan mi alapján történt a felmérés, amit mérni lehet az az OS, az érintőkijelző megléte, meg esetleg a kijelzőméret... ilyen módon még mindig belecsúsznak bőven a 10-12" kategóriába az Ultrabookok is, dehát ez volt a Microsoft célja, amikor összemosta a PC-t a Tablettel, szóval szerintem teljesen korrekt ez a metrika...
nameg ezek az értékek úgyis azoknak érdekesek akik fejleszteni akarnak a platformra, ott pedig eszköztől függetlenül a platform telepített bázisa számít, abba meg még a WP8-at is nyugodtan bele lehetne számítani mert az is lényegében egy Windows 8, sőt ha igazak a pletykák, akkor az új Xbox is ezt a számot fogja erősíteni... mondjuk JELENLEG a WP8 még nem 100%-ban kompatibilis a Win8-al, az Xbox meg még nem jelent meg szóval ezekre majd júniusban térjünk vissza... -
Syl
nagyúr
Matematika Microsoft módra. Minden érintésérzékeny kijelzővel rendelkező win8-cas gépet tabletnek számolnak. A wp telefonokat mikor fogják ideszámolni, a nagyobb legyen az e-penis?

-
oO7
őstag
egyrészről az IDC-nek nem hiszek azok után a marhaságok után amiket az utóbbi időben összehordanak...
másrészről pedig az ő mérésükből is kiderül, hogy egy csupán körülbelül 100 milliós nagyságrendű piac jelenleg a tablet piac, amin globálisan abszolút nem lehetetlen pillanatok alatt sok százalékos változásokat elérni, főleg pl a Microsoftnak, akik lényegében összekötötték a tabletkínálatukat a milliárods felhasználóbázisú PC piacukkal... nem tudom, hogy mi számít ebben a mérésben tabletnek, de ha az érintőképernyő a fő mérési szempont, akkor ezeket a számokat pár hónap alatt behozza az MS tabletekből meg érintőkijelzős notikból...
mellesleg lehet, hogy pontosan ezt támasztja alá az, hogy az általad linkelt hír március közepei, amit meg én írtam az tegnapi... ez azt jelenti, hogy egy bő hónap alatt elment ~5 millió érintőkijelzős eszköz... valóban olyan lehetetlennek hangzik ez? -
bambano
titán
komolyabb cégek mérése szerint meg nem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest