- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
egyrészről az IDC-nek nem hiszek azok után a marhaságok után amiket az utóbbi időben összehordanak...
másrészről pedig az ő mérésükből is kiderül, hogy egy csupán körülbelül 100 milliós nagyságrendű piac jelenleg a tablet piac, amin globálisan abszolút nem lehetetlen pillanatok alatt sok százalékos változásokat elérni, főleg pl a Microsoftnak, akik lényegében összekötötték a tabletkínálatukat a milliárods felhasználóbázisú PC piacukkal... nem tudom, hogy mi számít ebben a mérésben tabletnek, de ha az érintőképernyő a fő mérési szempont, akkor ezeket a számokat pár hónap alatt behozza az MS tabletekből meg érintőkijelzős notikból...
mellesleg lehet, hogy pontosan ezt támasztja alá az, hogy az általad linkelt hír március közepei, amit meg én írtam az tegnapi... ez azt jelenti, hogy egy bő hónap alatt elment ~5 millió érintőkijelzős eszköz... valóban olyan lehetetlennek hangzik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Renault, Dacia topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest