Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven88
tag
válasz
somasz #17148 üzenetére
Hello
Nekem ugyan ezt csinálta a telefon, mindig felhívott valakit. Egy kicsit megizzad a képernyő és fel is oldódik a súrlódástól, és akit elsőnek elkap hívja is, vagy egy szép számsorozatot tárcsáz be. Ezért kapcsoltam ki a dupla koppintásos felébresztést. Egy teljesen zárt flip tokkal már nincs ilyen gond.
-
Steven88
tag
Sziasztok
Üveg fóliát honnan tudnék rendelni?
Előre is köszönöm. -
Steven88
tag
Sziasztok
Valaki használ ilyen tokot? Itt meglepően olcsó, érdemes lenne innen rendelni? -
Steven88
tag
Sziasztok újra.
A dupla kattintás a képernyő feloldásnál egyszer csak nem megy. Tudom hol kell visszakapcsolni de már ki/be kapcsoltam és semmi. Újra indítás is volt de nem reagál rá. Valami ötlet rá valakinek?
Meg volt egy kijelző vibrálás egy kb 1 cm-es vízszintes csíkban kamera előhozatalnál de az eltűnt szerencsére újraindítással. -
Steven88
tag
Köszönöm.
Egy külön letöltött képpel megy eddig. -
Steven88
tag
Sziasztok
Ma érkezett meg a telefon és hát én gondoltam lefrissítem amit felajánlott. Nos elsőnek alapból kiírta, hogy "CM képernyőzár működése leállt" és semmit se engedett telón belül csinálni. Csináltam egy factory reset utána ment. Miután leszedtem Play-ről egy HD kép app-t a kép beállítása után szintén előjön a hiba. Valaki tudna egy segítséget mutatni.
Előre is köszönöm. -
Steven88
tag
Sziasztok
Erősen gondolkodom egy ilyen teló vételén, a 64gb-s verzión.
Azt kérdezném hogy KB mennyibe jönni ki a végösszeg? Beleértem a vám, posta költséget meg mást is ha van.
A másik, hogy előreutalással vagy utánvétellel is lehet fizetni? Még sose rendeltem külföldről, ezért nemigazán tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Tesla topik
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Suzuki topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest