Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgb
senior tag
válasz
eddie1978 #17648 üzenetére
Én tegnap hasonló képpen jártam,fastboot volt,de nem lehetett semmit kezdeni vele,teljes pánik!Kérdést feltettem itt,pendrive-otg,és ment is minden!nekem volt recoverym!
Szerintem egy recoveryt próbálj csak flashelni,vagy valahogy felheggeszteni!nincs ott a memoriával semmi gond! -
tgb
senior tag
Frissitések előtt,4.4.4-5.xx,illetve visszatérés előtt,5.xx-4.4.4,ajánlott lehet a cm11 vagy a cm12 firmware flash-elése?!
-
tgb
senior tag
üdv!legyalultam az opomat!recovery van(philz cwm)de az sd kártyát nem látja,rom már nincs rajta!hogy lehetne életet lehelni bele?
-
tgb
senior tag
válasz
marchellow #12042 üzenetére
Hallgass meg egy nex 5-öst,na az igazán zörög.
-
tgb
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Nex5ről váltottam,elég kellemesek az eddigi tapasztalataim, főleg az összeszerelési minőséget illetően!
Olyan kérdésem lenne, 44s rootolt, bl nyitott romon melyik kernel tudja a kijelző szineinek kalibrálását, a franco 33 sajna mindig kilép a szin profilok betöltésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest