Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Oppenheimer #13550 üzenetére
én egy ideje Temasek Sabermod ROM-ját használom, a sima Temasek ROM-nál is a random rebootot a custom kernelekkel jöttek, teljesen stock beállítással stabilabb mint a 44S stock ROM meg bármelyik másik ROM.
(#13552) hkari: stock 4.9 Temaseknél , katinatez ajánlotta, hogy clean install-t csináljon mindenki, mert rengeteg frissítés és változtatás került bele, és a dirty flashnél ő is hibába futott.
-
hkari
őstag
válasz
Oppenheimer #13550 üzenetére
Eddig nem volt vele baj
Viszont most a legfrissebb nem igazán hajlandó rátelepülni nekem az előző verzióra, egy szép boot loop az eredmény, szóval gondoltam, ha már elölről kell kezdjem, akkor megkérdezem
Az offical verzióról küldenél egy linket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest