Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
Saccco #22514 üzenetére
Nyilván saját vélemény, nem vagyunk egyformák, de csak a tények kedvéért:
"...sőt még csúnya is és sok helyet is foglal." Nem tudom volt-e samsungod az S szériából, nyilván, hogy csúnya-e vagy nem azt mindenki el tudja dönteni, kinek mi jön be, részemről nem csúnyább home gombbal mint nélküle (viszont annál hasznosabb), de nem foglal sok helyet, sőt a samsung S széria manapság elég jó helykihasználással rendelkezik a telefon teljes mérete és a kijelző mérete viszonylatában.
"...+ kattog, hangot ad, nem lehet a telefont teljesen csendben használni, nekem ez is fontos." nekem S4-em volt soha nem volt a home gombjának olyan hangja, még teljes csöndben sem (éjszaka hálószobában pl.) ami bárkit is zavarhatott volna, nem is emlékszem rá, hogy lett volna hangja, ez már tényleg vicces kifogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest