Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Untappd lista
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Vigyorka #1221 üzenetére
Nem tudom, a teljes cache-t lehet-e egyáltalán törölni oxygen 12 alatt. A recoveryből már egy ideje kiszedték, miután nincs külön cache partíció. Vagy találsz rá egy appot, vagy alkalmazásonként törlöd a cache-t. Melyik app nem működik rendesen?
Közben találtam egy anomáliát C.10 alatt: nem működik az egykezes mód, sem nova, sem gyári launcher alatt.
-
válasz
Vigyorka #286 üzenetére
Ha 12/265-ös Nord 2-őt 165 ezerért vetted, akkor az bizony szürkeimportos.Persze hogy magyar számlát fog adni a magyar bolt, de az attól még egy nem hivatalos forrasból kerülő úton beszerzett darab.A garancia pedig bolti és nem gyártói vagy forgalmazói. Valami baja lesz akkor visszaküldöd a boltnak és ők megcsinálják vagy megcsináltatják valahogy, valakivel de biztos hogy nem a gyártóval hivatalos úton.Ha semmi baja nem lesz a telódnak (ahogy mondjuk az én op7t promnak sincsen közel 2 ev utan sem) akkor jó üzletet csináltál. Viszont ha bármi problémáid lesz a telefonnal akkor semmi sem garantálja hogy megoldást fogsz találni rá, mert nagyon bizonytalan az a bolti gari amit adnak hozzá.
-
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Vigyorka #208 üzenetére
A Pocoval ellentétben itt 2 főverzió és 3 év biztonsági frissítést kapsz. Az hogy a Miui vagy az OxygenOs tetszik jobban az személyes preferencia. Én inkább az OxygenOs-t ajánlom, 100-150 környékén már nem igazán lenne kedvem a Miui-s telefont venni - kapcsoljam ki a reklámokat, szedjem ki a pipát a miui optimalizació elől, stb. Aztán ha mégsem jönne be akkor mehet a xiaomi.eu rom vagy bármi más - "öreg vagyok én már ehhez"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobilinternet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest