- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
ghiottone #210 üzenetére
Na pont emiatt nem jönnek be a Xiaomi telók. Már nem okoz örömet a romolás, SŐT!
Túl vagyok már a ZTE Blade 1 - LG- régi Samu - Motorola korszakon, amikor naponta akár 3 romot is rápróbáltam a telóra. Működjön normálisan!
És legyen jó a kamera... na nekem itt kezdenek elhasalni ebben az ár kategóriában a droidos telók. Emiatt egyre többet kacsintgatok használt, félig megrágott almás irányba. -
válasz
ghiottone #210 üzenetére
Frissítéseket tovább kap a Nord: OK, ez igaz.
Reklámok kikapcsolása: igen, ez gáz, de kb. 10 perc, aztán semmi nyoma.
MIUI optimalizáció kikapcsolása: egyéni preferencia, én pl. nem kapcsoltam ki, és teljesen jól megy a készülékem.
Xiaomi.eu vagy egyéb ROM telepítése: egyéni preferencia kérdése szintén, jól elvagyok a gyárival.
De nem akarok offolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest