Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Albigator #76 üzenetére
2 dolog:
1: Garantalom, hogy edes hazankban az Android user-ek 90%-a nem fizetne YT premiumert, ha tudna a Vanced letezeserol es konnyen fel tudna rakatni valakivel a telefonjara. Es meg akkor is a Vanced-et hasznalna inkabb YT app helyett, ha eleve soha nem is gondolkodott volna YT premiumon. Mert ingyenes es reklam mentes.2: Garantalom, hogy edes hazankban az Android user-ek 90%-anak nincs Vanced a telefonjan.
Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Elso utcan szembejovo Android user telefonjan nezd meg, hogy van-e Vanced. Nem lesz.
Azt is gyanitom, hogy csaladtagokon, kozeli ismerosokon kivul meg Vanced telepitessel nem talaltak meg teged eddig. En is tudom telepiteni, megis egy ismerosom sincs, aki megkert volna magatol, hogy telepitsek neki Vanced-et. Max ha en elotte mondtam neki, hogy "figyelj mar van ez a reklammentes YT app alternativa".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest