Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qltsar
veterán
válasz
mukkele #5972 üzenetére
Es normalis garancia nelkul
!
En nem vallalnam be, de te tudod.
10 Pro-t is nezegettem, de az ujabb snapdragonon kivul egyszeruen visszalepes a 9 Pro-hoz kepest. Nincs IP68, es gyengebb a kamera elmeletben, illetve az osszeszereles (weak-points).
Amugy, ha nem surgos, es hasznalt is jo, akkor az enyem par honap es szabadda valik
!
-
qltsar
veterán
válasz
mukkele #5954 üzenetére
Javaslom, hogy nezz szet eloszor a hivatalos appban!
En tavaly szeptemberben vettem meg a 9 Pro-t, priority szallitassal kb. 234.000 Ft-ert. Mindig van valami akcio.Nekem egyertelmu volt OIS es IP68 miatt a valasztas 9-hez kepest. Az mar csak extra, hogy bar tartottam a lekerekitett kijelzotol, sokkal kenyelmesebb igy a gesture navigation.
Ettol meg valtani fogok S23+-ra, amint normalizalodik az ara...hacsak OP nem villant valami hatalmasat a Color OS 13.1/14 verzional.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mukkele #5961 üzenetére
A pwm-et? Azt nem látja az emberi szem, hanem érzékeli inkább. Az eddig próbált telefonok alapján nekem pl. 250Hz körül van a tűréshatárom, ami ez alatt van hosszabb-rövidebb használat után kezdi el fárasztani a szemem. Kevesen érintettek, illetve van, aki nem is tudja miért fárad jobban a szeme az egyik telegontól, mint a másiktól.
Nálam S8, Mi8, S21FE, S22+, Motorola Edge 30, OP 9 Pro mind kiesett 1-2 napi használat után a fentiek miatt -
ghiottone
nagyúr
válasz
mukkele #5954 üzenetére
9-es lmc8.4 gcammal arcide xml-el: [link] Jobb a szenzor, mint a 7T-ben. A gyári kamera app is jobb képeket készít.
Én a múlt évben harmadszor tértem vissza a 9-eshez. Volt S21FE, S22, Pixel 6a, Pixel 7, Op 9 Pro és Motorola Edge 30 Fusion is a köztes időben. Amazonról vettem az Op-kat újonnan akciósan vagy warehouse dealben, az utolsót már apróról. A 236-ot sokallom érte. Szerintem van olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest