Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
A fólia témához hozzátenném a magamét én is. Mivel Ringke fólia itthon nem kapható (én legalábbis nem találtam), EZT vettem magamnak. Tökéletes, hasonlóan kell feltenni mint a Ringke fóliát. Az elején megijedtem, mert azt hittem levegős maradt, de a youtube videókból kiderült, hogy az nem is az valójában és 24 óra múlva "begyógyul". Szkeptikus voltam, de tényleg kisimult, nem kellett erőszakoskodni. Szóval ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fotó állvány eladó