Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz sto1911 #3350 üzenetére
Azt csak akkor lehetne eldönteni, ha mind2őt megrendeled és összehasonlítod Nillkinről elmondható, hogy jó minőségű termékeket gyárt, biztos nem lesz sorjás, míg egy 300ft-os lehet hogy igen. Én a Nillkint venném, ha kellene szilikon tok, de már úgy vagyok vele ha megvettem a gyári tokot, akkor hordom azzal, pedig a szilikon jobban védene, pl telefon alján és tetején.
A kijelzővédő fólia már kiment a divatból? Egyszerűen nem találok csak üveget...
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz Esprit12 #3348 üzenetére
Normál állásban vagyis amikor teljesen lent van a csúszka akkor a hangerőt addig nyomd lefelé míg rezgőre nem vált ezután már csak rezegni fog csak.
Néma nem véletlenül hívják nemanak. Vagyis a telefon teljesen csöndben marad.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
purcigeorge
aktív tag
Aki vett a telefonnal kompatibilis, működő otg kábelt, az belinkelné ide? Ez sajnos nem jó: [otg]
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Nekem pont a Pelosi tokom ilyen. (1700 Ft volt) Csak nem tudom mit lehetne ilyenkor kezdeni. Vissza lehet kérni ilyen esetben a pénzt vagy egy csere darabot kérni?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Rick4
félisten
Nem, itt legalábbis nem, vagy csak nem túrtam eléggé bele a zacsiba? Hopp, most nézem, kellett hogy adjanak, és persze benne is volt a tokban... Köszi, hogy szóltál.
A fólia is korrektnek tűnik, a két kis lehúzó címkén is ott a nillkin felirat, a hologramos logó is komoly, nem hamisnak tűnik...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Torony 1.
tag
sziasztok,érdeklődnék,hogy hol lehet beállitani azt,hogy százalékban mutassa az akksit az értesitési sávon.sehol nem találom.
-
Rick4
félisten
válasz Torony 1. #3361 üzenetére
Beállítások, akkumulátor, és a jobb felső sarok mellett a kis akksi ikonra (nem a felső sávon, hanem alatta egy ugyanolyan fehér ki akksi sziluett) katt. tudsz választani kör, %, meg még egy valamiből.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Én még a paypal case-ig se jutottam el, küldtem képet, és írtam neki, hogy küldje vissza a pénzemet, ezt meg dobom a kukába.
Értelemszerűen ha ez ilyen, mennyivel lehet jobb egy másik. Bezzeg a nillkin 1900ft-ért, az teljesen rendben van.
-
Torony 1.
tag
még egy gyors kérdés,milyen témákat ill.betűformátumokat lehet telepiteni amitől nem kattan be a teló?
-
Tibko8
senior tag
Most jön még egy ilyen Pelosi a családba ha annak is ez lesz a baja (gondolom az lesz) akkor rögtön kérem vissza a pénzem és rendelek valami mást.
A sima natúr átlátszó toktól kicsit tartok 1 mert egy pár honap után besárgul elégocsmányul tudnak kinézni. 2 Nem tudom mit véd egy kissebb esésnél. Pl az asztalról vagy zsebből való leejtés után.
Nillkinnek pedig nincs olyan ami teljesen körben véd ezért is választottam a Pelosit, meg a smirgli utánzatta miatt. Nagyjából most ugyanaz van tok ügyileg mint üvegfólia terén. Bár én még a gyárilag rátett fóliával teljesen jól elvagyok.OFF milyen widgets látható a képen? Valami HTC-nek nézem Tudsz dobni egy linket?
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Nincs gyári, annyit nem akartam érte adni, ha leesik, az úgyis cserés. Ez profi, jobbat nem tudok elképzelni, a kamera nem lóg ki (talán 0.1mm-rel van beljebb, jó a fogása, alul-felül 0.1mm-t lóg túl a telón, szóval precízen tervezve- gyártva.
Nem tudom, melyik widget, szerintem az a fancy widget lesz, évek óta azt használom, minden telóra egy nova launcher, power toggles, handcent sms, hja, az OP+-on még a s health is fent van, és megy szépen, számolja a lépéseket.
-
SonyNex7
senior tag
válasz syler123 #3351 üzenetére
Már többször linkeltem ...[link]
Huawei p9-en nagyon jó volt.
Az egyik allis üveg megjön hétfőn,a másikat meg szilikon tokot hétvégére várom.
Ha nem válnak be akkor jön az ultimateshield fólia.Más: gyári sandstonera váltok a gyári flippes tokról.
Megrendeltem hétfőn 9-kor de nem jött meg... csütörtökre ígérték... Mikorra várható?[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Ezekkel egy baj van, ha fényképezel és villan a vaku, akkor a kép széle felől egy világos fátyol fog látszani.
Egyébként jól mutat.Ha valaki keresne nagyon jó minőségű kemény átlátszó tokot annak tudom ajánlani az IMAK tokjait.
Aki a sandstone érzésre gerjed, annak meg az IMAK Cowboy tokjait. Már évek óta minden telefonomon ezt a fajtát használom, tapad az ember kezébe, valamint az asztallapon sem csúszkál. (A Pelosi ehhez hasonló, bár szerintem ez régebbi.)█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
leslien
nagyúr
S7E vs OPO 3 speed test
gratula a OPO3 nak...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
ribarszki
őstag
válasz DonDragonka #3390 üzenetére
Fene tudja..Viberem nincs, wifit nem kapcsolom ki, nem rakom repülő módba, nem kapcsolom ki a telót és így merült éjszaka 8 óra alatt 4%-ot. Az pedig semmi..
-
leslien
nagyúr
válasz petipetya #3392 üzenetére
leghamarabb a jövő év elején lehet majd beszerezni azokat.
max itthon.... innen azonnal ; play áruház, kb egy héttel később ; Ditech ami szállít ide MO. - ra is
de te is tudod ezeket mint régi Nexus tulaj...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kano
nagyúr
válasz DonDragonka #3390 üzenetére
Már előtted is leírtuk ezt többször (kivéve a Vibert). Azért mert valaki nem hajlandó keresni, ne. tegyünk mindent az első hsz-be szerintem.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
KraX
őstag
válasz ittakary #3346 üzenetére
Lecserelni tervezem az iphone 6s-emet egy ilyen keszulekre. Tudnal/tudnatok irni egy rovid osszehasonlitast pro/kontra? Sok review-t olvastam mar es yt videokat is neztem de nyilvan azokbol nem lehet mindent leszurni es nem is tul reszletes. Ez a keszulek szerintem verhetetlen ar/teljesitmenyu a jelenlegi piacon, nagyon ugy tunik es nincs kedvem mar ennyi penzeket benne tartani egy-egy hasznalati eszkozben, mikozben fele annyiert is hasonlo funkcionalitasu eszkozt kaphatok.
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz Richard #3398 üzenetére
Szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi, mik a pro es kontra ervek a ket telefon osszehasonlitasaban.
Nyilvan szubjektiv, de szivesen elolvasnam ezeket a velemenyeket olyan kollegaktol, akik mindket platformot / eszkozt hasznaltak.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest