Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én is gratulálok remek írás.Sajnos még nem jártam ott,és nem is tervezem.De ez az írás valóban remek.Örülök neki,hogy egyre több utibeszámoló kerül fel ide.Ha az embernek nincs ideje vagy pénze utazni akkor sóvárogva olvassa a bemutatókat.
Remélem legközelebb is leírod,hogy hol voltálduree54
-
Kasza08
őstag
válasz gamerkiller #12 üzenetére
1024
A Szigetes blogom nagyobb érdeklődést keltett. De az más hangvételű volt, ez annyira nem humoros, ez egyszerűen csak mesélés Nem borulok ki, egy kicsit elszomorít ugyan, de érthető.,,no name": oh, micsoda megtiszteltetés, hogy te is elolvastad Ezek durva árusok, a végén már úgyis mond egy olyan árat, amennyiért tényleg jó vétel, és hopp! Már meg is vetted. Nem csodálom, hogy a virágos kép tetszik a legjobban. Nekem is, a Jack Daniel's-es után
-
Kasza08
őstag
A One night in Bangkok "mintájára" született meg a cím.
Többiek: Köszönöm, igazán jól esik
Gamerkiller: én nem vagyok olyan ismert a logouton, mint nóném. Szerintem aki idejár, az mindenki ismeri. Ettől függetlenül persze a címre kattintanak, és nem rám. Sebaj, nekem az is öröm, hogy ennyi embernek tetszett.
-
gamerkiller
senior tag
Jó írás, én köszönöm! Igazából irigyellek egy kicsit, de sebaj! Egyszer én is eljutok ide is..
Viszont sajnállak hogy ilyen kevés elismerést kaptál, bezzeg "no name" lyukas foga szenzáció.. Minden sértés nélkül mondom, csak furcsállom..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
lesaux
veterán
Nem olvastam végig, de miért kell neki angol címet adni? Ez csak engem zavar?
-
remixboy
tag
jó volt köszi hogy megosztottad velünk
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!
-
Solten
őstag
"mutert meg akarták venni 800.000 tevéért"
Nem adtad el??? Nem vagy egy jó üzletember...
Saor Alba
-
Borgi
aktív tag
hi
biztos szép lehetett, nekem líbiához volt szerencsém 2* 2 hétre, hát az nem ekkora túrista paradicsom , egy időre elegem is van az arab kultórából, minden reggel 4 kor hangosba beordítottál hogy Allah Akbar... csak hogy jót aludhassak (persze tudom imára hívás de akkor is). Nameg én a sivatagban voltam szinte az idő nagyrészébe, azok a land cruiserek viszont állatok, nálunk 4,2-es diesel-ek voltak 7 személyesek és brutálisan mentek, néhány idióta sofőr rendszeresen 120-140-el hajtota őket. ami persze erősen életveszélyes még a kotort "út" on is.
képeket én csínján csináltam mivel tilos de profilomban van a cím a képekhez a kajákról jó nyálcsorgatástui.: persze én nem nyaralni voltam hanem dolgozgattam
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
Tolkarius
tag
Hehe, jó volt! Köszi
-
Prof01
veterán
Jó cikk, köszi!
Ezen jót nevettem "She say Jallah-Jallah"Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Eddie141
senior tag
Gratulálok! Köszönjük az élményeszámolót! Ez nagyon jó volt! Élvezet volt olvasni tényleg.
Apádnak: A kényszer és a hiány nagy úr!
Üdvözlöm a főnök asszonyt!Miközben te süttetted magad, én itthon porosodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest