- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
A mellettem levo (onkormanyzati) lakas lassan 3 eve ures.
A heten elkezdtek melozni,ujjitjak fel a kovetkezo berlonek.
Egyik reggel arra keltem, hogy hallom " 2 ide, 2 oda"
En nem tudom,milyen fal van koztunk,de emlekszem,hogy az elozo lakonak sokszor a csorgo mobiljat is hallottam,es normal hangereju beszelgetesbol gyakran ilyen 30-40% ertheto voltAkarmikor rogtizteni akarok valamit arra a kozos falra, a furo ugy megy bele,mint a vajba,es tagul a lyuk magatol.
Szerintem nincs is tegla,csak valami malter,vagy vajog,vagy nemtom.
Most gyorsan el kell kezdenem felkeszulni ra, hogy kelleni fog oda egy gipszkarton + 10 centi ilyesmi : [link]
Az a kisebbik gond,hogy igy kozel 15 centivelk ozelebb kerulnek a dolgok arrol a falrol, lesz vagy 150k a muvelet.
En attol tartok,hogy a masik oldalra is kellene valami, mert ha lesz siro gyerek,kutya, vagy valami balhesabb csalad jon, akkor ez se sokat fog segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Gondolom mindenkinek volt már hasonló tapasztalata ilyenekkel. Itt az én sztorim:Bp, társasház 5. emeleten...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Üzletből, közel 1 év gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest