- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Widescreen bekapcsolásához trükkök olyan játékoknál, melyek nem támogatják.
-
Khaal
őstag
A Farcryt vagy hatszor feltelepítettem és kipróbáltam többféle patchelési variációt mire elindult, de vagy a textúrák nem voltak rendben, vagy az egér nem ment
Már felakartam adni, amikor rákerestem a neten és kiderült, hogy tényleg csak simán rá kell nyomni a defaultra, újraindítani és kész.
Quake4 nálam a legfrisebb patchel megy simán bekapcsolt multicpu-val is, viszont a vsync nem működik, csíkos lesz a kép, és erre sehol nem találtam megoldást.
-
Oly
őstag
A játék egyáltalán nem reagál az egérre,
Megoldás:
A menüben az irányítások beállításánál Deafult-ra kell klikkelni -
A Quake4 is bekerült a listába...
-
Nimrod
addikt
Valahogy a topic nevében kéne utallni arra, hogy csak ezekről a gámákról van szó.
-
törölt tag
A Far Cry hibát ismerem, bár nekem elindult a játék hosszú várakozás után, csak épp kicsikét szétestek a textúrák...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Biztos lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni az angol cím, de sebaj, nem nyílvános cikk készül. :-)Elsősorban...
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest