Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz Vakegérke #139 üzenetére

Tényleg nem érted? :( :U Hányszor olvastad, hogy emberek halálát igazoltató rendőr okozta? Pedig gondolhatod, hogy sokan vannak, akik igenis zsebre és nem a volánra teszik a kezüket. De olyan esetben sem lő le a rendőr, csak készenlétbe helyezi a fegyverét. Nagy különbség. Nem hülyék! :U

OK. De az már nem, ha korlátozott a mozgásom pusztán azért, mert egy parlagi rendőr parancsainak kell engedelmeskednem.

??? :F Kicsit összezavarsz. :DDD Néha a rendőrök mellett állsz, néha meg ellenük fröcsögsz. Ki érti ezt? :F

nem érzed visszásnak, hogy egy nyegle senkit megrendszabályozó rendőrt elítélsz, miközben egyetértesz azzal, hogy egyetlen rosz mozdulat akár a halálomat is okozhatja?

Mutasd meg, h pontosan hol ítéltem el a rendőr"ödet"? ;] A 82-es hsz-omban csak egy kis megjegyzést tettem, ill a kérdésedre válaszoltam..., mert játékra szólítottál föl bennünket, ha jól emlékszem. De tudtommal ennél jobban nem folytam bele a csikkes témá(d)ba, pontosan azért nem, mert ilyen apróságért itt nem szólnak, nem igazoltatnak senkit. Azt meg már az előbb tisztáztuk, hogy nem okozza a halálodat... :DDD

"Vannak arra is szabályok, ill törvények, hogy a rendőrrel hogy kell viselkedni"
    Nos igen. Erről van szó. A rendőr a törvény képviselője, betarttatója, és ezért tiszteletet érdemel, nem pedig lenéző nyegleséget. Ezt most nekem mondod? :F Ha pedig ilyennel találkozik, akkor igenis lépjen fel keményen.
    A 82-es hsz-omban ugyanerre már válaszoltam 1x.

"Ha valakit igazoltatnak, annak tudnia kell, hogy köztisztviselővel hogyan kell beszélni."
    Aki pedig nem tudja, vagy nem akarja tudni, az igenis érezze a szigort, ne ússza meg szárazon.
    Kétféle mód létezik.
    1., Hivatalos eljárás, sok hercehurca, sok pénz az adófizetők zsebéből.
    Már megbocsáss, de az, hogy biztonság legyen, az közérdek. Az emberek szerintem szívesebben fizetnék a rendőrt ott is, mint a maffiát, ha a rendőrök jól végeznék a dolgukat.

2., Az én rendőröm eljárása.
    Hangsúlyozom, a nagyszájú delikvensnek semmi baja nem történt. Dzsekije nem égett ki, meg sem gyűrődött. Köpködött kicsit, mert nem kellemes a dohány íze, ennyi a fizikai következmény.
    Ám láss csodát, megtanult illedelmesen válaszolgatni a feltett kérdésekre (az adott pillanatban :U ), és letörölte az általa összemocskolt padot.(az adott esetben :U ),
    És mit gondolsz, mi járhatott az ifjú fejében? .., hogy milyen szépen kell majd legközelebb viselkedni a padon meg a rendőr bácsival?? :F

Új hozzászólás Aktív témák