- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #139 üzenetére
Tényleg nem érted?
Hányszor olvastad, hogy emberek halálát igazoltató rendőr okozta? Pedig gondolhatod, hogy sokan vannak, akik igenis zsebre és nem a volánra teszik a kezüket. De olyan esetben sem lő le a rendőr, csak készenlétbe helyezi a fegyverét. Nagy különbség. Nem hülyék!
OK. De az már nem, ha korlátozott a mozgásom pusztán azért, mert egy parlagi rendőr parancsainak kell engedelmeskednem.
???
Kicsit összezavarsz.
Néha a rendőrök mellett állsz, néha meg ellenük fröcsögsz. Ki érti ezt?
nem érzed visszásnak, hogy egy nyegle senkit megrendszabályozó rendőrt elítélsz, miközben egyetértesz azzal, hogy egyetlen rosz mozdulat akár a halálomat is okozhatja?
Mutasd meg, h pontosan hol ítéltem el a rendőr"ödet"?
A 82-es hsz-omban csak egy kis megjegyzést tettem, ill a kérdésedre válaszoltam..., mert játékra szólítottál föl bennünket, ha jól emlékszem. De tudtommal ennél jobban nem folytam bele a csikkes témá(d)ba, pontosan azért nem, mert ilyen apróságért itt nem szólnak, nem igazoltatnak senkit. Azt meg már az előbb tisztáztuk, hogy nem okozza a halálodat...
"Vannak arra is szabályok, ill törvények, hogy a rendőrrel hogy kell viselkedni"
Nos igen. Erről van szó. A rendőr a törvény képviselője, betarttatója, és ezért tiszteletet érdemel, nem pedig lenéző nyegleséget. Ezt most nekem mondod?Ha pedig ilyennel találkozik, akkor igenis lépjen fel keményen.
A 82-es hsz-omban ugyanerre már válaszoltam 1x."Ha valakit igazoltatnak, annak tudnia kell, hogy köztisztviselővel hogyan kell beszélni."
Aki pedig nem tudja, vagy nem akarja tudni, az igenis érezze a szigort, ne ússza meg szárazon.
Kétféle mód létezik.
1., Hivatalos eljárás, sok hercehurca, sok pénz az adófizetők zsebéből.
Már megbocsáss, de az, hogy biztonság legyen, az közérdek. Az emberek szerintem szívesebben fizetnék a rendőrt ott is, mint a maffiát, ha a rendőrök jól végeznék a dolgukat.2., Az én rendőröm eljárása.
Hangsúlyozom, a nagyszájú delikvensnek semmi baja nem történt. Dzsekije nem égett ki, meg sem gyűrődött. Köpködött kicsit, mert nem kellemes a dohány íze, ennyi a fizikai következmény.
Ám láss csodát, megtanult illedelmesen válaszolgatni a feltett kérdésekre (az adott pillanatban), és letörölte az általa összemocskolt padot.(az adott esetben
),
És mit gondolsz, mi járhatott az ifjú fejében? .., hogy milyen szépen kell majd legközelebb viselkedni a padon meg a rendőr bácsival??
Új hozzászólás Aktív témák
lo Adott 2 sztori.Most komolyan, mi kivetnivaló van abban, hogy valakit megvizsgál a biztonsági őr a kijáratnál? Nem azért...
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest