- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
Most már én is belekavarodtam, de arra gondoltam ez alatt hogy nem lehet azt mondani, nem vagyok tárgyilagos, valóságos, tényleges (az objektív ezeket is jelenti), mivel birtokoltam ezeket a készülékeket, így nem mások véleménye alapján ítélkezem.
És engedd meg, hogy ismételten ellentmondjak Neked, de a G30(GT30), GT50, GT60 és főleg ST50, ST60 megfizethető készülékek voltak (kivétel nélkül FHD-k) és beégetni is csak perverz TV nézési szokások mellett lehetett őket. Nem vitatom, hogy vannak felhasználási módok, melyekre a plazma kevésbé alkalmas, de olyan hülyeséget ne hirdessünk megint, hogy az LCD hibái élhetőbbek, mert még a mai 200 ezernél jóval drágább TV-kre sem igaz. Nyilván olvasol LCD teszteket, akár itt a PH-n is, ahol szinte kivétel nélkül megjelenik a a teszt valamely hasábjában, hogy bizonyos képminőséget befolyásoló, meghatározó jellemzőkben közelében sincsen egy plazmának. Nem szeretnék felsorolásokba, linkelgetésekbe bocsátkozni, mert felesleges és soha nem volt célom másokat meggyőzni, csak a hazugságot, az igazság ferdítését önmagunk megnyugtatására kifejezetten utálom. Ha valaki értelmes magyarázatot ad (monitorként használja, az asszony 0-24-ben egy adót néz rajta, stb) elfogadom és egy percig sem rugózok, de a nyilvánvaló előnyeit mondvacsinált baromságokkal elkenni, ezt már nem nyelem le. Csak azok a buta, felszínes emberek örülnek egy ilyen jó technológia eltűnésének, akiknek nem volt szerencséje birtokolni egyet, csak ostoba sztereotípiák alapján mondanak véleményt. Merem állítani, hogy 10-ből 9 LCD tulaj maga alá pisilna a gyönyörtől ha látná a kalibrált 65VT60-amat és a saját TV-jét egymás mellet müködni egy sötétített szobában. (és mielőtt azzal jönnél, hogy persze, mert az VT, megjegyezném, hogy egy 3 éves TV, aminek a képességei évről évre egy kategórával lejjebb vándoroltak volna, ha... ) - ja, és nem is beszéltünk a lassan 10 éves Pioneer KURO-kről, amikről a mai napig ódákat zengenek és melyekhez az OLED-et hasonlítgatják.
Üdv.: Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest