- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
Most már én is belekavarodtam, de arra gondoltam ez alatt hogy nem lehet azt mondani, nem vagyok tárgyilagos, valóságos, tényleges (az objektív ezeket is jelenti), mivel birtokoltam ezeket a készülékeket, így nem mások véleménye alapján ítélkezem.
És engedd meg, hogy ismételten ellentmondjak Neked, de a G30(GT30), GT50, GT60 és főleg ST50, ST60 megfizethető készülékek voltak (kivétel nélkül FHD-k) és beégetni is csak perverz TV nézési szokások mellett lehetett őket. Nem vitatom, hogy vannak felhasználási módok, melyekre a plazma kevésbé alkalmas, de olyan hülyeséget ne hirdessünk megint, hogy az LCD hibái élhetőbbek, mert még a mai 200 ezernél jóval drágább TV-kre sem igaz. Nyilván olvasol LCD teszteket, akár itt a PH-n is, ahol szinte kivétel nélkül megjelenik a a teszt valamely hasábjában, hogy bizonyos képminőséget befolyásoló, meghatározó jellemzőkben közelében sincsen egy plazmának. Nem szeretnék felsorolásokba, linkelgetésekbe bocsátkozni, mert felesleges és soha nem volt célom másokat meggyőzni, csak a hazugságot, az igazság ferdítését önmagunk megnyugtatására kifejezetten utálom. Ha valaki értelmes magyarázatot ad (monitorként használja, az asszony 0-24-ben egy adót néz rajta, stb) elfogadom és egy percig sem rugózok, de a nyilvánvaló előnyeit mondvacsinált baromságokkal elkenni, ezt már nem nyelem le. Csak azok a buta, felszínes emberek örülnek egy ilyen jó technológia eltűnésének, akiknek nem volt szerencséje birtokolni egyet, csak ostoba sztereotípiák alapján mondanak véleményt. Merem állítani, hogy 10-ből 9 LCD tulaj maga alá pisilna a gyönyörtől ha látná a kalibrált 65VT60-amat és a saját TV-jét egymás mellet müködni egy sötétített szobában. (és mielőtt azzal jönnél, hogy persze, mert az VT, megjegyezném, hogy egy 3 éves TV, aminek a képességei évről évre egy kategórával lejjebb vándoroltak volna, ha... ) - ja, és nem is beszéltünk a lassan 10 éves Pioneer KURO-kről, amikről a mai napig ódákat zengenek és melyekhez az OLED-et hasonlítgatják.
Üdv.: Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest