- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Miért kell megmagyaráznom?
A múltkori vitából adódóan már nem érzem azt hogy bármit tovább kellene magyarázni. Nem szeretem a szappanopera jellegű mozgást, nem szeretek LCD-n filmet nézni semmilyen be vagy kikapcsolt mozgásjavító vacakkal. Meg vagyok többé-kevésbé elégedve az IPS monitorommal, mindaddig amíg statikus tartalmat nézek rajta. Játékhoz meg akartam szerezni egy sony fw900-ast, mert semmilyen hiperszuper gamer monitoron nem olyan a mozgás mint egy CRT-n.
A csúcskategóriás LCD-kbe sem unalmukban rakták bele a BFI-t, más kérdés hogy te nem látod, vagy nem érted miért jobb egy impulzusos megjelenítőn mozgóképet nézni. Én el tudom fogadni hogy másnak jobb az interpoláció, vagy egyszerűen egy judderes 60Hz is teljesen elfogadható, nem tudom miért kell megmagyarázni oldalakon keresztül hogy nekem meg miért jobb az impulzusos megjelenítés. Ha beírom a tv tesztekben mért 300 soros mozgóképfelbontást az 1080-al szemben az meg nem elég egzakt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest