Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Én kérek elnézést... A rövid bemutatással nem is lenne gond, de a cikk bűzlik számomra a fentebb leírtakról. És ez azért fájdalmas számomra, mert NAGYON sokat olvasok, nem csak itt (PH, MA, GP, LO) hanem az ágyon fekve rengeteg könyvet, folyóiratot, napilapot és szívesen vállalom a netes novellaírók és bloggerek kritikusi szerepét. Bocs ha a véleménynyílvánításom nem tetszett számodra/szíven ütött...
Szerk.: attól mert bővebbre veszed a mondataidat és viszel a cikkedbe egy kis beleélést még nem lesz magamutogató és nem is kell díjra pályáznia (én többszáznapos tagságom óta csak most tudtam meg nemrég hogy itt osztogatnak díjat)
Ui.: láss csodát akkor is elolvasom hogyha nem is tetszik annyira, de talán ezért is merem kinyílvánítani a véleményem
-
doncortio
senior tag
Nekem kissé erőltetettnek tűnt. A mondatok rövidek, a kép több mint a szöveg és semmi beleélést, lelkesedést nem tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olcsó tablet 2db Cortex A9 maggal (2x533Mhz), 7"-os kapacitív kijelzővel, természetesen Kínából.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest