- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Én kérek elnézést... A rövid bemutatással nem is lenne gond, de a cikk bűzlik számomra a fentebb leírtakról. És ez azért fájdalmas számomra, mert NAGYON sokat olvasok, nem csak itt (PH, MA, GP, LO) hanem az ágyon fekve rengeteg könyvet, folyóiratot, napilapot és szívesen vállalom a netes novellaírók és bloggerek kritikusi szerepét. Bocs ha a véleménynyílvánításom nem tetszett számodra/szíven ütött...
Szerk.: attól mert bővebbre veszed a mondataidat és viszel a cikkedbe egy kis beleélést még nem lesz magamutogató és nem is kell díjra pályáznia (én többszáznapos tagságom óta csak most tudtam meg nemrég hogy itt osztogatnak díjat)
Ui.: láss csodát akkor is elolvasom hogyha nem is tetszik annyira, de talán ezért is merem kinyílvánítani a véleményem
[ Szerkesztve ]
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
Nekem kissé erőltetettnek tűnt. A mondatok rövidek, a kép több mint a szöveg és semmi beleélést, lelkesedést nem tapasztaltam
Isten veled Steve, nyugodj békében!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest