Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Mi történik egy netes csalás után?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
Új hozzászólás Aktív témák
-
dt451
csendes tag
Motorola A920, A925, MPX200, MPX220 - Moto tudott akkoriban. Az A9xx sorozat UIQ-al ellátva, AGPS-el, 3G képesen. Nyúztam őket, igaz csak kütyümán kocka módra. Már eltűnőben voltak. Egy fél évig használtam egy Treo 180-ast is, akkor lett musthave a qwerty. Zöld inverz háttérfény, 160x160 pixel. Az első okostelefonom amúgy a Motorola MPX 200 volt. 35 ezresért vettem 32MB-s SD kártyával, függetlenül, Média Markt-ban. Akkoriban mindenkinek kamerás mobil kellett, tartottak az emberek a windowsos telefonoktól... Ráadásul nem volt magyar a menü. Bagóért szórták. Életem legjobb vására volt. Kétféle Win oprendszer volt akkortájt... az egyik a PDA-s rendszer, Windows Mobile néven, illetve a Symbian szerű numerikus telefonos megoldás, a Windows Phone... Az MPX-ek az utóbbival voltak szerelve. A 200-as alapból 2002-es verzióval, de ROM-olható volt, 2003-asra, illetve ha nem cserélt az ember memóriakártyát, akkor a 2005-ös verzióra is. (Részben a kártyán volt a rendszer). Akkoriban simán tudtam mp3-at hallgatni, divx-et nézni, 3D játékokkal játszani, mikor a legtöbben örültek, ha VGA kamera volt a telefonban, és súlyos pénzeket fizettek egy walkman, vagy fotómobilért aminek a tudása ott meg is állt. A telefon amúgy a mai napig megvan, de sajna már nem életképes. Kijelző szalagkábel kontakt hiba miatt fiókba került, aztán meghalt lassan az akku. A Samsungnak is volt Windows Phone alapú telefonja, ráadásul, az egyikben valódi merevlemez volt a háttértár. Asszem i300 néven futott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest