- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Néhány napja jött meg a telefon!
Eddig túl nagy problémát nem tapasztaltam!
Furcsa, hogy ha a power gombot megnyomom, elsőre nem történik semmi, majd a második nyomás után világosodik ki a kijelző.
A futártól átvéve a doboznyitás egy autóban volt. Aznap végig dolgoztam, néha kézbe vettem nyomogattam és egy "idegen" autós töltőre dugtam. Meglepett, hogy ennek ellenére folyamatosan merült. Aztán itthon egy fórumban látom, hogy az első generációt visszarendelték töltőáramkör hiba miatt!A frász belém állt. Izgatottam néztem reggel az éjszakára töltőre dugott telót, de full fel volt töltve!
Lehet erről valamit tudni? Nincs valami sorozatszám tartomány, hogy mettől meddig volt ez a probléma?
Azóta már vagy háromszor négyszer lemerítettem úgy a felére és nem volt gond a töltéssel!
Elsőre a GPS is rakoncátlankodott, de azóta úgy-ahogy beállt. Ti megcsináltátok a fórumokon látható gps fix procedúrát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megpróbálom a lehető legtöbb hasznos információt összegyűjteni a telefonnal kapcsolatban és közkincsé tenni.Az oldalon...
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest