- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
honnan való a kép? (ja, Tinydeal, már látom...)mert ilyen formában ezzel sehol nem találkoztam, csak valaki a MI fórumban írta, meg nem szokatlan ez a Xiaomitól.. szóval próbáltam egyszer így is, de akkor valszeg nem nyomtam gombot, mert most nyomtam, és most befejezte a letöltést is. (látszólag a fogkefe gombjának hosszú megnyomására indult el mindig a folyamat, de ezt sem írják sehol, és az app sem segít)
a kefe beállításainál továbbra is kínaiul van minden, de a 2,5-öt felismertem. a többi ikont csak sejtem, hogy kb mi lehet (nyelv tisztítás, stb). Egyelőre netes keresés sem segített.
Ha angolra állítom az app nyelvét defaultról, az sem segít, csak legalább újraindításig megint nem látta a fogkefémet. a csatlakozás azért továbbra is elég nyögvenyelős, szerencsére ezt nem tervezem napi szinten használni.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest