- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
botond2225
csendes tag
Nekem valahogy a topikot olvasva úgy jön le, hogy aki pozitív hozzászólást ír, az biztos hazudik, bérkommentelő, stb.,
egyéb reakció nem történik.Ha jön egy negatív tapasztalat valaki részéről, egyből rákapnak itt páran és elkezdik osztogatni, hogy ez az, végre, megint egy negatív.
-
szoto
csendes tag
Igen, én is csak azért írtam ide, mert a hölgy már az első telefonáláskor, (biztos nem én voltam az első reklamáló
), gyakorlatilag végig sem hallgatott, csak szinte egyből mondta: " ya persze hát nem olvastam el az info gombot.. "
Ez a stílus váltotta ki belőlem.
Normál helyen, elnézést kérnek, nem leb@sznak.Egyébként még mindig hamarosan, rövidesen megérkezik, persze csak hozzájuk egyelőre.
-
Chaser
legenda
visszaolvastam most elejétől néhány hsz-t, húb+ kategória
2 éve még ez volt az ászf-ben
"1.6. A Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.
ÁSZF"
( :
azóta ezt ügyesen javították, de h a számla kibocsátója és a weboldalon feltüntetett webshop eltér az izé, az is h nincs áfa tartalom, úgy rémlik h adott eu-s ország áfáját kell fizetni, cégeknek meg eu adószámmal áfát se, ennek utánanézek, de biztos sántít valami
lehet elküldöm a médiának is ezt a topikot, hátha vmelyikük lát benne fantáziát, holnap meg nem csak mailezek hanem telefonálok is párat, ezek lejáratják a tisztességes kereskedőket, ilyenek miatt alakul ki, h félnek sokan netről vásárolni -
Zolik
senior tag
Hogy egy pozitív story is legyen. 2 hete rendeltem tőlük Redmi 5 plus-t előre fizetéssel. Múlt héten kedden ki is hozták ingyenes szállítással és még kaptam egy kis kedvezményt is. Egyszer írtam az ügyfélszolgálatra hogy mikor várható a csomag pár óra múlva válaszoltak is. A csomag rendben megjött. Úgy tűnik hogy próbálják összekapni magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Csak röviden dátumokban a történet:2016. november 11.Rendeltem egy Xiaomi Mi Pad 2-t, előreutalással, mert akkor van...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest