- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Silent77 #233 üzenetére
a weblapon csodásan le van vezetve az indok
egyébként tényleg kíváncsi vagyok a számlára, az eustock sem magyar székhelyű, ellenben eu-s adószámmal teljesen áfa mentesen lehet vásárolni, enm az h külföldi székhely és a nettó egyben bruttó is 0 áfá-val, tiszta jó business...annak aki csinálja ( : -
kissady
tag
válasz
Silent77 #221 üzenetére
Azt tudom, hogy kintről rendelik. De ha egyszer azt írja, hogy az átlagos szállítási idő 8 nap, akkor max. olyan 10 nappal kalkuláltam, különben én is meg tudom rendelni kintről. Másik érdekesség, hogy pont miután írtam ide, jött egy e-mail:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelése hamarosan megérkezik hozzánk. Minden csomagunkat vámoltatjuk, ezért pár napos csúszások előfordulhatnak. Igyekszünk minden forrásunkat igénybe venni, hogy mihamarabb beérkezzen, és feladásra kerülhessen minden megrendelt termék."
Ezek szerint ők is olvassák az oldalt. :
Most már kíváncsi vagyok...
-
vzso
tag
válasz
Silent77 #178 üzenetére
Azt hogy drága azt nem mondanám, legalábbis nem minden drágább mint máshol. Amúgy ez szinte minden gyártó webshopjával így van, lásd Samsung, Logiteck, Lenovo, és még sorolhatnám.
Én vettem tőlük egy Pocofone F1-et és mivel előre utaltam így még olcsóbb volt mintha a Gearbest -töl vettem volna. Nem beszélve 2 munkanap alatt meg is kaptam. Pénteken rendeltem, hétfőn átadták a futárnak és kedden reggel már a kezemben is volt, na ezt nem lehet megfizetni.
Én nagyon elégedett vagyok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak röviden dátumokban a történet:2016. november 11.Rendeltem egy Xiaomi Mi Pad 2-t, előreutalással, mert akkor van...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest