- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Várjál várjál! Miről beszélsz te???? Olvastad a fórumot vagy csak az uccsó 20 hszt...
Ráadásnak senki nem rontja itt senkinek a hírnevét, azt már megtették ők maguk. Cserébe feco1-ek nullanapos regként beböfögnek kamu vásárlásokról szóló baromságokat. Ez NEM a "Gyülöljük a Xiaomishop-ot" topik. Pont én irtam pár napja a saját sztorim velük,hogy mikor vásároltam, minden ok volt(#182)
Itt csak a tényleges fórum használók TÉNYLEGES TAPASZTALATAI vannak. Ja,hogy van sok negatív? Elnézést -
gilfoyle
őstag
Úgy látom valakinek tényleg nem jött ma össze semmi
-
South Velen
addikt
Érdekes, hogy azokat szapulod, akik "időt pazarolnak" ennek a webshopnak a minősítésére, mert úgy látszik te sem sajnáltad az időd megvédeni azt a webshopot, amivel elvileg közöd sincs... khmm.. na persze.
Az, hogy a ti webshopotok kamu regeket nyit azért, hogy kamu pozitív kommentet írjon, az mindennek a legalja. Mint ahogy a xiaomishop érdekkörébe tartozó FB fórumokat is olyan diktatorikus módon moderálja a "cég", hogy azt a kommunizmusban is megirigyelték volna. A legkisebb negatív dolog sem mehet ki, és szegény usereknek az arcába toljátok a semmirekellő boltotokat, mikor lehet máshol komoly ezreket spórolnának. És
mindezt miért? Hogy a legtöbb esetben üljetek a userek pénzén, mert annyit csináltok, hogy megrendelitek ti is Kínából az aliról.Egy utolsó hányadék amit csináltok, ez a vergődő hsz-ed sem segített ezen, sőt.
-
kriver
tag
Srácok ez elképesztő!
Köztudott, hogy a PH fórumot és magát a Mobilaréna/Tech2 csapatot is erősen pénzeli az a cég, akik általában adják tesztre a termékeket. Hogy már egy komplett reklámügynökség, az sem titok.
És képesek minden pozitív posztot, értékelést törölni, vagy megtrollkodni. Igen srácok, az anonim reg. egyik előnye, hogy 10-12 évesen is oszthatjátok az észt, illetve egy kis kedvezményért cserébe beleálltok itt mindenkibe, aki egyszer elkövetett valami bakit. És képesek vagytok erre időt pazarolni?!
Most komolyan erre gyűlt össze itt egy kis csapat, hogy a xiaomishopot szapuljátok?
Tudjátok, hogy ez egyébként hitelrontás?
És ennek jogi következményei is lehetnek, ami esetleg kihat a teljes fórumra is. Rendeltem már én is tőlük. Egy hét várakozás után közölték, hogy bizony azt a terméket nem tudják beszerezni. Nagy ügy, megvettem máshol. Olcsóbb termék kell, ott az árgép, vagy a kínai rendelős oldalak.
Szivatott már meg pár shop, de egynél sem gondoltam úgy, hogy ennek ilyen mértékű hangot adjak. Ez bizony a Ti szegénységi bizonyítványotok srácok és lányok.
Ennyi empátiahiányos, megkeseredett, az ágyban van a munkahelyen teljesíteni képtelen embert egy helyen még nem láttam. Több cikk alatt is ugyanez a stílus megy. Mindenki szakértő mindenki megmondja a tutit, csak épp az arcod, és neved nem vállalod mellé.
Na ezért szoktam le a PH fórumról, mert ez nem közösség, ez egy csürhe.
Természetesen tisztelet a kivételnek, de amit pl itt olvasok, arra már nem tudok mit írni. Meghalt valaki? Anyagilag tönkrement? Olyan kár érte, amely maradandó? NEM!
Akkora feneket kerítetek ennek a fikázásnak, ami sajnos a magyar mentalitásra igen jellemző.
Sajnos rátaláltam erre a szennyre, és nem hiszem el, hogy a PH ehhez a nevét adja.A Xiaomi egy kínai márka, aki Kínában gyárt, leginkább kínai embereknek, na meg indiaiaknak. De egy magyar vállalkozás látott fantáziát a márkában, és legálisan elkezdte forgalmazni. Nem ám áfacsaló módon, ahogy azt elég sok neves shop csinálja. A Xiaomi nem biztosít EU raktárat, sem szerviztámogatás.
Ezt szem előtt tartva van egy magyar vállalkozás, aki szereti a márkát, és már 4 éve talpon van, nem ám egy garázsban, mint azt egyesek képzelik. Azt nézzétek meg, hogy pl a közkedvelten reklámozott webshopnak ki a tulajdonosa, és tartozik-e hozzá más vállalkozás is. Mennyi mobilokkal is foglalkozó webshop eltűnt el a süllyesztőben? Nem akarok neveket, de van jópár. Van mindnek ilyen fóruma?
Gondolom, Kedves Admin törli majd a posztom, hiszen ez nem szolgálja a konkurencia fényezését, és tolja át a vásárolni szándékozót a konkurenciához.
Tudtok amúgy a Mi Store-hoz, vagy épp az eustock-hoz is hasonló linket küldeni?
Vagy azt a topikot nem támogatja a xiaomishop? Nafene
Csak ezt a pár percet sajnálom, amit itt tölthettem, de kárpótlásként rájöttem, mennyivel jobb ember vagyok.
Köszönöm PH, tanulságos volt a tagságom! így tovább! XD -
FPéter
aktív tag
Na, a mai napra nem jutott egy "en mar 42 darab telefont rendeltem, es mindig minden rendben volt" tortenet a xiaomishoprol?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
South Velen #189 üzenetére
És mindig kitalálnak ilyen frankó nick-eket...feco1, jocoka7, imi33...
-
feco1
csendes tag
Teljesen rendben zajlott minden. Megrendeltem egy telót, utaltam a pénzt, s utalás után a második nap már meg is érkezett. Kaptam hozzá ajándékba 1 kijelzővédő üveget és egy utazó adaptert is.
Sok oldalról rendeltem már, mindenhol előfordulnak hibák. Itt legalább készek javítani.
Lassan a saját telóm is cserés lesz, talán az is innen rendelem -
vzso
tag
válasz
Silent77 #178 üzenetére
Azt hogy drága azt nem mondanám, legalábbis nem minden drágább mint máshol. Amúgy ez szinte minden gyártó webshopjával így van, lásd Samsung, Logiteck, Lenovo, és még sorolhatnám.
Én vettem tőlük egy Pocofone F1-et és mivel előre utaltam így még olcsóbb volt mintha a Gearbest -töl vettem volna. Nem beszélve 2 munkanap alatt meg is kaptam. Pénteken rendeltem, hétfőn átadták a futárnak és kedden reggel már a kezemben is volt, na ezt nem lehet megfizetni.
Én nagyon elégedett vagyok velük. -
Arburgnagyúr
csendes tag
válasz
*Mukeey* #182 üzenetére
Szintén pozitív vélemény: sosba kellett egy Mi Band 3, náluk normális áron (8750 Ft-ot fizettem kiszállítással együtt) volt, ezért tőlük rendeltem. Múlt hét vnap este 22-23 óra között adtam le a rendelésem és fizettem ki. Köv nap a csomagot át is adták a futárnak. A cucc bontatlan volt, minden gyári matricával rajta, tökéletes működik azóta is. Számomra pozitév élmény volt, sajnálom, hogy ezt nem mindenki mondhatja el magáról.
-
*Mukeey*
addikt
Hogy legyen valami pozitiv is:én vettem tőlük telefont,felhívtam a számukat és érdeklődtem,milyük lenne raktáron.Faternak kellett hirtelen egy teló,egy Redmi 4x volt pont nekik.Másnap délelött nálam volt,2ezer Ft-al olcsóbbat találtam ennél,azt is egy dzsunkánál.
Viszont,ha nincs nekik ott a helyszínen,akkor ők is úgy rendelik meg és így szoktak hibák becsúszni,ráadásul ezeket nehezebben is kezelik.Ezek a nulla napos regek viszont borzalmasak,sőt,nevetségesek is,mert egyből le lehet venni a célt.
-
gilfoyle
őstag
Ismét egy 0 napos... Biztos komoly
-
Peter_G
újonc
Sziasztok,
kipróbáltam őket, nekem is pozitív a tapasztalatom. Okoségőt vettem, nem volt drágább, mintha kintről rendeltem volna és három nap alatt megkaptam. -
Chaser
legenda
Itt mar egyertelmu h nem privat reszre vetted, es azt mondjak oke, csak szemelyes rendeles, akkor nincs elallas...
En igy csinalnam, es ebben az esetben fizetes elore
Egyedi gyartasu termekekre maganszemelynel sem vonatkozik elallasi jog, pl legyaetatsz egy butort weben rendelve, utana nem mondhatod h ez nem tetszik - nyilvan itt is elore kerik a penzt vagy egy nagy reszet -, speci munkagepeknel is ugyanez van, de ha lenne is ceges elallas akkor is csak annyi, oke, van, csak szemelyes rendelessel, nem hozod vissza mert nem tetszik ( :
Ha mar uzletpolitika, vettem a moemaxban valamikor tavasszal egy ulogarniturat, nem hoztam el, tobbszor halasztottam az idopontot, vegul kb ket hete lemondtam, visszaadtak a teljes arat
Szoval ilyen is van, idokozben mar utolso darab lett, valamikor ket honapja egyik uzletvezeto azt mondta 20%-ot levonnak mert mar kifutott, most meg nem vontak semmit ( : ezert fogok is ott meg vasarolni, nekik sem lett volna kotelesseguk visszavenni - mas kerdes tobbert el tudtam volna adni mint amennyiert vettem, de egy ekkora dogot szallitani meg tarolni meghagyom masnak - -
Zolik
senior tag
De ha én veszek itthonra 50 vga-t és bányászok vele pár napot aztán vissza küldöm ugyan úgy vissza kell vegyék.. én itt azt gondolom hogy a kb tényleg eladhatatlan - lásd egyedi gyártású daru, emelőgép stb - termékek miatt vezették be, de külön kellene ezt választani már végre hogy 1db teló esetén ne legyen már ekkora hiszti belőle.
-
Chaser
legenda
Mas orszagokban nem tudom h van, nyilvan gyakorlatilag nincs kulonbseg ceg vasarol v maganszemely, jogban.kulonbseget tettek
Egyebkent nem csodalom, ha berendel egy ceg 50 monitort, aztan azt mondja bocsi nem kell, mit csinal vele a bolt?Mert elterni a jogszabalytol csak vevo javara lehet, tehat nem mondhatja, h esetedben elterunk a jogszabalytol es az 50 monitort viszed, sztem jol van ez igy, persze biztos vannak helyzetek ahol kellemetlen
Vannak ennel sokkal nagyobb bajok, ez.lenne a teteje jajdeorulnenk' vincent ( : -
Zolik
senior tag
Olyat nem tudok elfogadni ami értelmetlen, hátrányos helyzetbe hoz és logikátlan. Veszel egy terméket. Pont. Gondolom ezt azért hozták, mert egy daru vagy targonca esetében amit használnak pár napig és utána vissza akarják vinni azért más elbírálás alá esik. Mi a különbség az között hogy én veszek valamit vagy a cég? már név van a számlán. Ennyi. De mit is várhatnék ez orbanszitán...
-
Chaser
legenda
A jogszabalyt nem szeretni kell hanem.elfogadni ( :
Megveszed privatban, aztan eladod a cegnek maganszemelykent, brutto aron, az afat nem.lehet visszaigenyelni, de igy a teljes ar elszamolhato
Az egy dolog h benaznakettol fuggetlen az itteni "bolthoz" hasonlo inkorrekt dolgokat nem csinaltak, jo esellyel nem is fognak - igen ez a kezdeti indulas kisse nevetseges, de ez legyen veluk a legnagyobb baj es a bena hely valasztas -
Ha surgos a tel atmenetre kell valani vacak, hozzam nott az okos' telefon feeling, de mikor eltort a regi note nem haltam meg h egy regi nokiat hasznaltam par hetig, amig meglett a note4 -
Zolik
senior tag
Ismerem a jogszabályt - ami egy nevetséges, undorító és szánalmas dolog - az hogy mi van a számlán nem tudom mit változtat azon, hogy vissza vesznek e valamit vagy sem (be se volt kapcsolva a gép).
Az biztos hogy ezen túl csak magánra fogom rendelni és valahogy majd elszámoljuk a cégnél mert ez több mint pofátlanság!Ha nincs telefonod akkor 1 nap is sok
De te meg azon voltál kiakadva hogy mennyit csúsztak szóval nem értem
-
Chaser
legenda
Jogszabalyt ha ismerned akkor tudnak, csak maganszemelynek ervenyes a 14 napos elallas joga, cegeknek nem
Sot, fogyved es tarsai sem jarnak cegeknek, ebben az esetben az ipon mondhatni jo fej volt, valoszinuleg merlegeltek, hagytal-e mar ott penzt/fogsz-e hagyni, es emiatt visszavettek, de kotelesseguk nem lett volna
Ha 2 honapot kell varni egy telefonra osszedol a vilag?Az uj hivatalos shopnal valoszinuleg ez is redukalodni fog, es csak b20 verziokat arulnak
-
Zolik
senior tag
Hidd el az. Én tavaly vettem cégesre egy talbetet ipontól, de túl nagy volt. Ne tudd meg milyen nyűg volt mire vissza kaptunk a pénzt. Sőt még azt is belobogtatta az ipon hogy mivel nem "civil" polgárként rendeltem, hanem mint cég így akár úgy is elbírálhatják, hogy nem adják vissza a pénzt maximum "méltányossági alapon" utalnak de az min 30 nap míg döntenek. Ne úgy gondolkodj, hogy te vagy egyedül ilyen. Lehet hogy egy héten van ilyenből 20-30 eset is ha nem több.
Tavaly mikor megjelent a redmi 4 kb 2 hónapot kellett várni eustockon is! A barátomnak már nem tudtam mit mondjak, hogy mikor lesz teló. Sajnos ez ilyen, ha nem raktáron van hanem ők is úgy rendelik kintről és nem jön meg időben vagy valami miatt nem ér ide.Persze, de sokan nem is tudnak az ilyen felületekről nem hogy forumon keressenek olyat aki ebbe segít. Anyám is mit csinált? Bement az euronicsba és ott vette meg a Mi band-ot kb 10.000-ért. Mondtam neki hogy mért nem szólt? hát ő azt hitte hogy az jobb ha ott veszi meg, az a biztos. És kb még több ezer ilyen van aki azt se tudja hogy létezik gearbest vagy bangoods stb.. nem hogy onnan rendeljen.
-
Chaser
legenda
Anno volt aki phn segitett kulfoldi rendelesben, en is ugy razodtam bele, lehet meg mindig csinalja
De ha vegre aktiv lesz a hivatalos xiaomi shop, ennek es tarsainak megszunik a letjogosultssaga - szerencsere -, mar most is tobb helyen lehet kapni xiaomi telefonokat itthon legalis helyrol, csak a valasztek volt szegenyes -
Bikkrom
senior tag
Final episode
Megjöttek a telók, hibátlan mindkettő. Szóval részemről 5-ös. Szállítást ők állták és 4 nap alatt megvolt, adtak az előre utalásért kedvezményt is. Így cakkon pakk 58 ezerből kijött darabja ami olcsóbb, mint bármelyik shop ahol vehettem volna idehaza.Chaser: Mi köze a hivatalos levélnek a névhez? Sima ügyfélszolgálatról jött válasz esetén mindenhol ott a név. Legyen az egy support ticket egy játékban, vásárlás, utazás, hotelnek ha írok, mindenhol aláírja az ügyfélszolgálatis.
-
Chaser
legenda
hatalmas macera ( : stornóz egy számlát és visszautal..pfffffff, ez egy nem mondok jelzőt milyen banda, lehet itt is épp eleget olvasni róluk, befektetni nem megy csak a pénzt beszedni előre..aranyos ( :
lassan megnyílik a hivatalos xiaomi webshop is - fizikai üzlet van egy db jelenleg, onnantól remélem lehúzzák magukat -hatalmas poén, h hivatalos levél végére beírja h : zsuzsa...
-
*Mukeey*
addikt
-
Bikkrom
senior tag
Episode 3
Ma 3-kor jött a futárszolgálattól értesítő:
Értesítjük, hogy a(z) SMARDUCKS partnerünk az Ön részére kézbesítendő, 1 darab csomagból álló küldemény feladását jelezte felénk.A kapott információ alapján, amennyiben a feladó a küldeményt átadja, várhatóan a következő munkanapon kézbesítjük azt/azokat Önnek.
Biztató. Eddig tetszik. Kopp-kopp. -
Zolik
senior tag
Szia! mint írtam én tőlük vásároltam előre utalással, kaptam kedvezményt is, 1 hét alatt megjött a teló rendben. Az hogy utólag bele variálsz és lemondod a rendelésed utalással az elég macerás bármilyen cégnek. Vissza utalni, rendelést lemondani stb. Nem védeni akarom őket, csak ez egy egyéni valakinek tök egyszerű dolog, de egy cégnek sok nyűg. Azt nem írtad, hogy a hosszú csúszás mit jelentett? 1 hét, 1 hónap?
-
Bikkrom
senior tag
Thanks!
Episode 2
Miután írtam nekik, hogy akkor utalom ha megerősítik a honlapon vállalt szállítási időt ezt kaptam:Kedves Miklós,
köszönjük levelét.
A termék mellett feltüntetett szállítási idő: átlagos szállítási idő.
Ezek a, nem raktáron lévő, készülékek Kínából vagy külső raktárból érkeznek, ezért olykor adódhatnak csúszások, ez sajnos nem rajtunk múlik. A raktárba érkezést követően azonnal feladásra kerülnek.
Üdvözlettel,
Xiaomishop Ügyfélszolgálat
ZsuzsannaNesze semmi fogjam meg jól.
Azért, hogy a sztori ne akadjon itt el mégis elutaltam. Ma 4-kor meg is kapták. Óra indul.
-
Bikkrom
senior tag
Na srácok bátorság és/vagy botorság történt. Mivel a mai napig használt Redmi 3s-einket cserélnénk, de nincs eustockban arany, így innen kellett rendelnem... Pedig a Redmi 3s-eket eustockból vettem. Minden hibátlanul ment annó.
Szóval megrendeltem 2 darab A2 Lite-ot ettől a hírhedt xiaomi shoptól. Előre fizetéssel. Küldtem nekik egy levelet konfirmálásra, hogy ahogy azt a webshop írta (fekete 5 nap - arany 2 nap) meg fog érkezni a kiírt időben. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Csak aztán utalok.
B terv javaslat van esetleg?
Honnan érdemes most A2 Lite 4/64-et venni ahol van arany/fekete és időben kijön? Kb 1 hét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak röviden dátumokban a történet:2016. november 11.Rendeltem egy Xiaomi Mi Pad 2-t, előreutalással, mert akkor van...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest