Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
anyagköltségben nem annyira durva a ház. ami kvázi megfizethetetlen benne, az a tervezés, a megmunkálás, és a kézi összeszerelés, meg hogy egy darab van belőle
mondjuk ha eladsz egy ilyen házat pont ezeket nem is fizeti meg senki általában, ezért se nagyon kerülnek piacra
de ezeket anyagköltségbe nem szoktuk kalkulálni
én egyébként simán befizetnék egyre ha mondjuk fa helyett plexi vagy méginkább akril lemezekből lenne (fát annyira nem szeretem gépházban). lvl 10 megjelenése óta nyálcsorgatós nálam, sikerült találkozni vele egy pc boltban németeknél, de valami rettenet anyaghasználata volt a burkolati elemeken, meg hát az ára se volt éppen baráti ahhoz képest...
persze megoldható lenne hogy csak anyagárban elszálljon a mutató, ha metallic akrilból rakod össze, mondjuk 5 mm-es lemezekből (valami brutál jól néz ki a cucc szerintem) akkor akár 23k is lehet az anyag négyzetmétere, de akkor se hiszem hogy 4 négyzetmétert felvenne ez a projekt. egyébként a renderelt képekhez szerintem pont ezek a fémes kinézetű matt akril lemezek hasonlítanának legjobban, persze az is érthető hogy fából készül, hiszen ahhoz fér hozzá kvázi ingyen.
mindegy. ha a v3.3 ebben a formában, színben kapható lenne egy vásárló már tuti lenne rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő