- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Egyebkent az iOcean x7-em remek kepeket keszitett, es a jack dugon keresztul is remekul szolt.( elvezet volt vele a zene, edifier 2.1-em ugy szolt vele mintha pcre kotottem volna). Sajnaltam is elcserelni jiayu g3s-re, de mivel vettem egy rk3188-as tabletet igy feleslegesnek tartottam egy 5" FHD telefont, raadasul kellett a jobb uzemido a netmegosztas miatt.
-
gghrtz
őstag
A fenykep minosege nem a soctol van.
-
gghrtz
őstag
Jiayu G3S 2750 mAh + MTK6589
Akku statisztika3,5 ora kijelzo auto fenyerovel, ment a mobilnet, meg vagy 1 oran at osztottam mobilnetet wifin.
-
gghrtz
őstag
Egyebkent mindig is erdekelt, hogy mire lehet kihasznalni telefonokban ekkora teljesitmenyt, mint amit a qualcomm partiak hangoztatnak. Nekem a HD kijelzos Jiayu G3S-em mar (MTK6589) mar akkora teljesitmenyt nyujt, hogy a fulelet, a programok es minden mas normalisan megy akadas nelkul. ( nem szoktam jatszani, de amit eddig probaltam mind futott normalisan)
-
gghrtz
őstag
Nem kell szidni az MTK-t, főleg a 6589-et nem. Alacsony áron ad, kis fogyasztású, de átlag usereknek tökéletes felhasználási élményű telefont. Aki meg Antutura akarja kiverni, vagy a 4,5-5"-on játszik egész nap az meg szórjon el egy talicska pénzt a többi cég masináira. (Egyébként itt jegyezném meg, hogy volt szerencsém az iOcean x7-em kijelzőjét összehasonlítani egy Xperia Z-vel, és kb. kiröhögtem a sony-t, hogy a még nyáron 50 rugós FHD kínai telefonom simán megveri képminősége a nála nem is kevéssel drágább telefont- jó tudom, gyorsabb, IP67, de akkor is...)
-
gghrtz
őstag
Nekem megfordult mar a kezem kozott, 6 darab MTK socos kinai dual simes telefon ( abbol 2 6589-es, 3 6577-es es egy 6577T-s) szerintem jok a mediatekes cuccok. 6577 meg kicsit gyenge volt, de gxakorlatilag qHD-ig megfelelt, egy kicsitmelegedett es a fogyasztasa volt tulsagosanalacsony, meg volt egy bizonyos deepsleep bugja, de a 6589 ezeket sikeresen kinotte, alacsony fogyasztas, es a fullhd-t is kihajtja. ( bar a 2 gigas modellje biztos jobban tudta volna ezt) Nyaron 50,000FT-ert Kinabol 5" FHD telefont vettem iszonyat szep kulsovel, nagyon jo kameraval,es a hangok is eszmeletlen jok voltak jacken keresztul. iOcean x7.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest