- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Eléggé felbaszott ez az írás
És természetesen nem az író miatt, hanem az eset...
Megmondom őszintén kétszer kellett elolvasnom, majd barátnőmnek is felolvastam, és még mindig alig térek magamhoz, hogy ilyet ember megtud tenni. Nem azt mondom, hogy ilyen kemény csávó vok, meg ha mellettem is egy kisgyerek akkor pláne nem, de ha ott állsz, a megadott járat megállojában, a megadott buszon, amire kivan írva, hogy megáll ott ,ahova te menni szeretnél, és kezedben az érvényes jegy, ezek után képes azt mondani FENNHANGON a buszvezető, hogy nem visz el szigetváriakat? Olyan szinten pofán kellett volna b*szni (má bocsánat), hogy kiessen az ablakon.
Milyen jogon dönti el egy kis ótvar buszvezető(kérem, akinek ilyen ismerőse van, és jófej, stb, ezen ne sértődjön meg), hogy ő most nem áll meg az adott megállonál???
bexarok...
Nagyon remélem, hogy a levél célbajut, sőt a buszvezetőt egy életre eltiltanám még a biciklitöl is... menjen gyalog... Ha velem történt volna meg ez az eset, akkor én mindent megtennék, h a nagy nyilvánosság tudja meg, h mi folyik ott...
sry a hangvételért, de tényleg kiboritott...
peace
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt Vezérigazgató Úr! Egy problémával, illetve panasszal fordulnék Önhöz. Elsősorban szeretném...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok