- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
elgrande
csendes tag
1. Ha lehet jelentsd be az esetet a helyi ügyeleten, ha lehet valami papír legyen róla.
2. Ne emailt küldj, hanem rendes postai ajánlott levelet, és természetesen szépen név szerint az v. igazgatónak. Az illetékes fogyasztóvédelmi szervnek pedig egy másolatot.Tudom ezek pénzt és időt jelentenek, de legalább az idődet sem az ablakon dobod ki...
Amúgy elsőre nem is értettem a dolgot, azt hittem a sofőr valami peres/családi/szerelmi ügy, esetleg mindhárom együtt
, miatt nem szívleli a szigetváriakat.
Aztán megértettem, de:- ha valaki el szeretne jutni szigetvárig, az szerintem busz nélkül pont olyan nehéz mint zalaegerszegig, tehát nem egészen értem miért kell kivételezni a messzebbre menőkkel, persze tudom, a volánnak jobban megéri ha egy többet fizető utas van a buszon.
- ha ez tényleg probléma akkor miért nem lehet direkt zalaegerszegi járatokat indítani, amik nem állnak meg máshol, és akkor azzal valószínűleg senki nem akarna szigetvárra menni.
- ha van egy nyilvános szolgáltatás aminek az ember kifizeti az árát, ne adj' isten még állami támogatást is kap a szolgáltató cég, akkor milyen alapon nem veheti igénybe azt mindenki/bárki?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt Vezérigazgató Úr! Egy problémával, illetve panasszal fordulnék Önhöz. Elsősorban szeretném...
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest