- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Teljes mértékben meg tudom érteni a levél írójának problémáját, lévén én is itt élek Pécs közelében...
A baranyai tömegközlekedés egyszerűen katasztrófális, nem viccelek, tudom hogy máshol is rossz, de itt valami borzalom...
Hetedik éve járok be pécsre iskolába, én magam szentlőrinci vagyok, aki nem tudná ez ugyan arra van amerre szigetvár csak féltávon... de ugyan azokkal a buszokkal kellene járnom, és már nagyon sokszor tapasztaltam azt amit a levél írója is, megfűszerezve még azzal hogy a szentlőrincieket sokszor még a szigetvári buszokról is lezavarják, mondván ők mennek messzebb ezért neki elsőbbségük van... Azzal meg SENKI sem törődik hogy valahogy nekünk is haza kell jutnunk... Főleg ezeken a bizonyos pénteki kollégista-rohamos napokon... Félreértés ne essék, nem őket okolom, nekik is haza kell jutniuk valahogy... Így, és még nagyon sok más egyéb okból kifolyólag amit hadd ne részletezzek az egyébként fél órás úthoz hozzáfűződik egy akár több órásra nyúló várakozás és ez egy idő után már nagyon megterhelő...
Alternatívaként járhatunk vasúton is, én ezt teszem, egyetlen egy okból: a vonaton több az állóhely... Ezt leszámítva nem jobb a busznál, hihetetlenül lassú, a menetrend egy borzalom, bárki is állította össze 1000% hogy életében soha nem utazott tömegközlekedésen! Ráadásul a vonat meg annyira koszos hogy sokszor az ember bele kifordul, meg renszeresen dohányoznak a nem dohányzó kocsikban stb...Sokan gondolják hogy aki közelről jár be annak könnyebb hazajutni pedig nem... A probléma nem csak maga az út, hanem az hogy végre felszállj valamire és az még ennek az istennek az idejében el is induljon... Heti szinten is órákat vesztek el az életemből teljesen feleslegesen a tömegközlekedés hibájából... Nem csak azért mert lassan megy, hanem azért mert egyáltalán nem megy, ott állsz és vársz hogy végre valamire felszállhass mert tömeg van, meg mert szar a menetrend...
Nem fejtegetem tovább itt a problémákat, sok sok oldalon keresztül tudnám részletezni a több éves tapasztalataim, de itt így ebben a formában nem látom sok értelmét...
A lényeg összefoglalható egyetlen szóban: katasztrófa.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt Vezérigazgató Úr! Egy problémával, illetve panasszal fordulnék Önhöz. Elsősorban szeretném...
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Skype topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Túra és kirándulás topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest