Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Egész jó lett én most tettem fel reggel. Az én Samsungomon az alap zenelejátszó nem tudta használni a last.fm-et, én pedig már jópár éve használom a szolgáltatást, de jobb híján csak PC-én. Most végre feltolja a listákba azokat a zenéket is amiket út közben hallgatok.
Amúgy ez a Winamp nem rossz, de még erősen bétás. Remélem majd ehhez is lehet skineket csinálni mert az alap az szerintem elég puritán.Van egy olyan funkciója is, hogy lezárt képernyőnél is tudod használni. Ilyenkor feloldásnál egy full winamp ablak jön be és ott tudsz léptetni, megállítani. Nem rossz de kicsit zavaró, hogy csak azután tudod feloldani a képernyőt ha erről elléptél. Én ezt ki is kapcsoltam. (a Galaxy 3 lezárt képernyős mini-lejátszója sokkal jobb volt ilyen téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest