- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Könyörgöm, nyugtass meg, hogy nem az szemfényvesztők-re gondoltál év filmje alatt
-
Napfénysüti
nagyúr
Az írás alapján ez a 4DX nem hozott lázba viszont sima vetítésen megnéztem vasárnap én is a Rusht és nálam alighanem az év filmje. Persze ez nagyon szubjektív mert imádom a régi Formula 1-et alapból. De ettől függetlenül is ez egy remek film lett.
-
BenHans
addikt
Hát jó... Rushra beülök, 4dx nekem felejtős, pláne hogy vodakedden elmehetünk a felárból a párommal ketten egy sima filmre a corvinba.
Köszi az értékelést!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na igen, elgépelések rulez, de amúgy jöhetett volna ez a topicba is.
" de kicsit később leesett a tantusz: mivel a film feliratos, így elég nehéz lenne úgy olvasni a felirat"
Nem nehéz, Avatarnál is voltak feliratos részek, simán olvashatóak voltak.
-
callmeakos
veterán
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Köszi hogy szóltál. Lóhalálában írtam ezt, mert közbe más oldalra is írtam cikket, és inkább azzal foglalkoztam
Igen jól. De gyanítom hogy ez a 2D kép + effektek csak feliratos filmnél vannak. Szinkronos filmeknél szerintem már 3Ds kép lesz. De valahogy úgy gondolom, úgy se lesz jobb az élmény. Főleg annak, aki allergiás a 3Ds képre
-
ígyvanferi
addikt
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Átnézhetnéd még egyszer a helyesírási, elgépelési hibák miatt.
Ez nem hangzik túl jól. Már ami a 4DX-et illeti.
Jól értem, hogy ez sima 2D-s film volt, némi székmozgással, meg minimális permettel, széllel? Én azt hittem attól 4D, mert ugye 3 dimenziós a film, ezek a plusz dolgok pedig a 4. dimenzió. Majd azért egyszer, ha sok pénzem lesz, kipróbálok egy ilyet is, addig marad az IMAX, ha "totális filmélményre" vágyom. -
hoffman_
nagyúr
mondtam én hogy pénzkidobás a 4dx. super 3d-t a népnek.
-
callmeakos
veterán
Szezám tárulj
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest