- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Azért az remélem nem vita tárgya, hogy becsület is van a világon.
Volt munkahelyemen többen voltak a bliccelők, mint akik bérlettel utaztak. Kevés kivételtől eltekintve ki tudták volna fizetni, de ugye "vegyen a qrva anyja!"
Az ember még talán meg is sajnálja őket, de amikor nagy garral, röhögve fényezik magukat, hogy ők aztán soha, az ellenőr meg elmehet az anyjába, lelohad az érzés.Az ellenőr a munkáját végzi. Aki pedig megbukott, az viselje emelt fővel, ne hepciáskodjon.
Utóbbi mondatom természetesen nem vonatkozik az írás szerzőjére, hiszen nem került összetűzésbe az ellenőrökkel. -
Nem akart eléggé. Jegy/bérlet nélkül nem szállunk fel BKV járatra.
Biztos én vagyok valami szuperkülönleges, de ha akartam jegyet venni mindig sikerült."az ellenőr meg nem adhat el neki jegyet, csak megbüntetheti. szerinted ez így helyes?"
Őőőő, igen?
Gondolj már bele életszerűen, hogy mi lenne ha adhatna jegyet..."munkakörülmény, spec nem érdekel, hogy mit kell átélnie."
Milyen jogon háborgunk, hogy nem elég udvariasan büntet meg az ellenőr miközben visszafelé sem a legudvariasabb hangnemben kommunikálunk?Szemétség! "Lefüttyent a villamosról" ahelyett, hogy megvágna.
Mocsok rosszindulatú banda.Biztos én fogom ki a "jó" ellenőröket, vagy esetleg az játszhat közre, hogy emberszámba veszem őket, köszönök és még bérletem is van.
-
amanoba
őstag
az jogos hogy nem megfelelően járnak el, holott ez lenne a dolguk.
"nem kötelező ott dolgozni." ne vicceljmá, nem hiszem, hogy 11% munkanélküliség mellett van lehetőség a válogatásra.
erre én azt mondom, nem tartanak senki fejéhez fegyvert, hogy jegy nélkül utazzon..#11: volt szerencsém Genfben és környékén eltölteni pár napot, és igénybe vettem a tömegközlekedést. városi busz ment ki a környező településekre, és bizony hiába volt az egyetlen megállóban jegyautomata, nem működött, mégse próbált meg senki (én, nagy magyar valóságból jövő kisparaszt sem) bliccelni.
felszálltunk, mondtuk mi a helyzet, azt mondta megáll egy másiknál, és majd veszünk, mert nála sincs. (ilyennel mondjuk nem találkoztam még itthon, de elképzelhető)megjegyzem a vonaljegy az itthoni háromszorosába került.
ja és tömbjegy? vagy előre megvett egy db jegy? simán lehet hivatkozási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
lo .... a BKV ellenőrökről.Nem tudom ki vette észre, de az ellenőrök nagy részével felháborítóan elszaladt a ló. Eddig sem...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest